Επίθεση με καυστικό: «Πέταξα καθαριστικό και όχι βιτριόλι», είπε η 38χρονη – Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της

Επίθεση με καυστικό: «Πέταξα καθαριστικό και όχι βιτριόλι», είπε η 38χρονη – Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της

Μάλιστα, η ίδια θα υποστηρίξει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της ενώ θα παραδώσει ηχογραφημένες συνομιλίες και θα ζητήσει την προστασία της.

Τέλος στο σίριαλ της φυγής της έδωσε η 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο. Η ίδια παρουσία των δικηγόρων της παραδόθηκε στις αρχές και στα πρώτα της λόγια είπε πως δεν είχε σχεδιάσει τίποτα, τονίζοντας πως είναι θύμα κακοποιητική συμπεριφοράς.

Η 38χρονη, έχει ήδη ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.

Μάλιστα, η ίδια θα υποστηρίξει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της ενώ θα παραδώσει ηχογραφημένες συνομιλίες και θα ζητήσει την προστασία της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της 38χρονης, «η παράδοση είχε προγραμματιστεί. Χθες εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Εννοείται ότι είχαμε ενημερώσει τις Αρχές ότι θα παραδοθεί».

«Το μόνο που μας έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί πάντως αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα», ανέφερε ακόμη ο κ. Λύτρας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «από αυτό που μας είπε (σ.σ. προφανώς η 38χρονη), μιλάμε για μία ελάχιστη ποσότητα (σ.σ. εννοεί του καυστικού υγρού). Είναι ένα καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί. Ένα καθαριστικό είναι και τίποτα παραπάνω».

Pαράλληλα ο κ. Λύτρας έκανε λόγο για «μία κακοποιημένη γυναίκα. Από τα λεγόμενά της, έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της. Μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο… Δυστυχώς δεν θέλω ακόμα να το πω γιατί ακόμα δεν έχει… (…) θα το αναφέρει η ίδια, είναι κάτι πάντως πάρα πολύ σοβαρό».

«Δεν ξέρω πραγματικά τι ζημιά έχει προκληθεί. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι μιλάμε για ένα καθαριστικό. Καταρχάς αυτό νομίζω ότι θα αποδειχθεί. Θα γίνει έλεγχος του υγρού και θα φανούν (…) Θα φανεί δηλαδή περί τίνος πρόκειται» πρόσθεσε ακόμη στις δηλώσεις του ο κ. Λύτρας.

«Καμία σχέση με βιτριόλι» δεν είχε το καυστικό υγρό που πέταξε η 38χρονη γυναίκα στον εν διαστάσει σύζυγό της, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ελάχιστα μετά την παράδοση της 38χρονης  στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, ο δικηγόρος κ. Απόστολος Λύτρας.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί, ότι ο πατέρας της, με δηλώσεις του, στέκεται στο πλευρό του εν διαστάσει συζύγου της και θύμα της 36χρονης λέγοντας πως «η κόρη μου λέει ψέματα, δεν κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της» ενώ ταυτόχρονα προέβη σε δημόσια έκκληση προς την κόρη του να παραδοθεί.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ελάχιστα μετά την παράδοση της 38χρονης  στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, ο δικηγόρος κ. Απόστολος Λύτρας.

Νωρίτερα, το οικογενειακό περιβάλλον του 36χρονου έκανε λόγο για «ροζ» φωτογραφίες που έστειλε η 38χρονη στον αδερφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Η 38χρονη αρνείται ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης και από τον αδελφό του θύματος.

Στο Θριάσιο ο 36χρονος – Χειρουργείο για να σωθεί το μάτι του

Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου νοσηλεύεται από το Σάββατο ο 36χρονος από την Κρήτη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό.

Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου, η οποία είναι και η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την σοβαρότητα του νέου περιστατικού.

Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για χημικό έγκαυμα από οξύ. «Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιο οξύ, πιθανότατα νιτρικό οξύ και βιτριόλι μαζί. Έχει κάψει τμήμα του προσώπου, έχει κάψει τράχηλο, τον λαιμό δηλαδή, τον θώρακα και λίγο χέρι» υποστήριξε εξηγώντας πως «το σοβαρότερο σε αυτό το περιστατικό είναι ότι έχει ένα βαρύ έγκαυμα στα μάτια και η ανησυχία μας είναι πώς θα μπορούμε να συνδυάσουμε τις δύο θεραπείες γιατί χρειάζεται κάτι πολύ εξειδικευμένο για τα μάτια».

«Είναι ένα περιστατικό που ανήκει στα επείγοντα. Το χειρουργείο θα είναι γρήγορο» ανέφερε επίσης η γιατρός για την περίπτωση του 36χρονου.

Η 38χρονη έχει αναφέρει ότι το καυστικό υγρό το είχε μαζί της για άμυνα και το είχε προμηθευθεί από το ίντερνετ νόμιμα και ότι δεν ήταν βιτριόλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ