«Θα σε σκοτώσω ρε π@@στη να το ξέρεις» – Απειλούσε κι άλλον πρώην σύντροφο η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στην Κρήτη

«Θα σε σκοτώσω ρε π@@στη να το ξέρεις» – Απειλούσε κι άλλον πρώην σύντροφο η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στην Κρήτη

«Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας. Ή να ζείτε σαν ζόμπι, όπως εσύ»

Εντελώς… σκοτεινό μοιάζει να είναι το παρελθόν της 38χρονης που έριξε το καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, η δράστρια είχε στείλει απειλητικά μηνύματα και σε άλλον πρώην σύντροφό της μετά τον χωρισμό τους. «Θα σε σκοτώσω ρε π… να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή» ήταν μόνο μερικές από τις απειλές της.

«Πάντα θα σε ζηλεύω παθολογικά και δεν θα σε αφήσω να έχεις γ….ς. Δεν θέλω να σε ακουμπήσει ποτέ καμία» απειλούσε η 38χρονη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA «Tlive» η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της όταν της ζήτησε να χωρίσουν έστελνε απειλητικά μηνύματα σε πρώην σύντροφό της, αφού χώρισαν.

«Θα σε σκοτώσω ρε π….. να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή. Αλλά πάντα θα σε ζηλεύω παθολογικά και δεν θα σε αφήσω να έχεις γ….ς. Δεν θέλω να σε ακουμπήσει ποτέ καμία. Αυτό να το ξέρεις! Μην ζεις με την ελπίδα ότι θα μου περάσει. Είσαι μόνο δικός μου. Είμαι άρρωστη μαζί σου» ήταν μερικά από τα απειλητικά μηνύματα που του έστελνε.

«Γ…. ό,τι έχεις και δεν έχεις άτιμε. Γ…. την ώρα και τη στιγμή που σε αγάπησα. Μου λείπεις» ανέφερε σε άλλα μηνύματα η 38χρονη, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.

«Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας. Ή να ζείτε σαν ζόμπι, όπως εσύ»

«Όπως τους σχιζοφρενείς στα θρίλερ, όπως όταν κολλά κάποιος AIDS και τρελαίνεται και κολλά όσο πιο πολλούς μπορεί. Τέτοια ένστικτα μου βγάζεις, θα παίρνω ψυχές ασταμάτητα. Θα παίρνω όσο πιο πολλές μπορώ. Θα ματώνω προς τιμήν σου ό,τι αρσενικό με πλησιάσει. Είστε όλοι άχρηστοι, ελεεινοί, άθλιοι και σιχαμένοι. Δεν αξίζετε να ζείτε. Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας. Ή να ζείτε σαν ζόμπι, όπως εσύ. Να φαίνεστε από μακριά ότι υποφέρετε, ότι σαπίζετε ζωντανοί» έγραφε η 38χρονη.

«Κάνε σχέση για να δούμε πόσο βαριά α…. έχεις. Κι ετοιμάσου για σκληρό ροκ τρία λεπτά μετά» απειλούσε η 38χρονη, ενώ δεν δίσταζε να στέλνει και φωτογραφίες με όπλα, για να κάνει πιο πιστευτές τις απειλές που εκτόξευε.

Δείτε το βίντεο:






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ