Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο βιαστής με το τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο βιαστής με το τατουάζ

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα.

Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι από το πρωί ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας,καθως και μετά από 3 τηλεφωνικες επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιο Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα όταν αντιλήφθηκε ότι η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών είχαν σκιαγραφήσει πλήρως το προφίλ του 45χρονου τόσο από τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων του όσο και από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έδρασε το επίμαχο βράδυ.

Το στοιχείο που «κάρφωσε» τον 45χρονο ήταν το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της 24χρονης γυναίκας την οποία είχε προσπαθήσει να βιάσει το ίδιο βράδυ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ