Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Άλεξ – «Έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας» (vids)

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Άλεξ – «Έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας» (vids)

Στη Βέροια άνοιξε ο νέος κύκλος ερευνών για τον άτυχο μαθητή με τη βοήθεια σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων, μετά τις μαρτυρίες που παρουσίασε το «Τούνελ»

Κοντά δεκαεπτά χρόνια από τη δολοφονία του Άλεξ, η υπόθεση βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μανώλη Αναστασάκη, που μίλησε στο «Τούνελ», οι Αρχές με τα νέα στοιχεία και τις μαρτυρίες που προσκομίστηκαν, έχουν πλέον πειστεί ότι συντρέχει σοβαρός λόγος να γίνει νέα έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο στην Μπαρμπούτα, όπου η «άγουρη» συμμορία άφησε το πτώμα του παιδιού.

Κάποιοι ενήλικες από το περιβάλλον τους με διασυνδέσεις στη νύχτα φρόντισαν να εξαφανίσουν τη σορό του στην κοντινή περιοχή. Σε συνεργασία με τον εισαγγελέα και τον καθηγητή του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Γρηγόρη Τσόκα, θα συντονίσουν το νέο κύκλο ερευνών.

Ο κύριος Αναστασάκης δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη των ερευνών και την πορεία της υπόθεσης.

«Οι Αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει ένα συγκεκριμένο χώρο όπου θα γίνει η έρευνα. Είμαι αισιόδοξος ότι και αυτή η υπόθεση με τη δική σας συμβολή θα φτάσει στην εξιχνίασή της».

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, προέκυψε μία ιδιαίτερα σημαντική πληροφορία για την πορεία της έρευνας, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει στον δικηγόρο: «Θα τα πούμε εκτός αέρα για κάτι σοβαρό που έχει έρθει, εφόσον ήδη εσείς θα έρθετε σε επαφή με τον εισαγγελέα στη Βέροια είναι και κάτι άλλο που νομίζω ότι πρέπει να ελέγξει».

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη πάγωσε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας «Εάν σας χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας»,

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αλλά ξέρετε» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Ευχαριστώ που επιμένετε για να βρεθεί ο γιος μου…»

Η Νατέλα, η τραγική μάνα του Άλεξ που περιμένει όλα αυτά τα χρόνια καρτερικά να λάβει τις απαντήσεις που ζητά, μίλησε στο «Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σας μετά από όλα αυτά τα χρόνια, που το συνεχίζετε. Μερικές φορές, πραγματικά περνάνε δεκαετίες ώσπου να μάθει κάποιος την αλήθεια. Θέλουμε να λύσουμε αυτόν τον άσχημο γρίφο για να μείνουν λιγότερες αναπάντητες ερωτήσεις και στον κόσμο. Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω. Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχτηκε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με περίσσιο κουράγιο και μεγαλείο ψυχής, πρόσθεσε:

«Χρειάστηκαν και πολλά χρόνια και μεγάλη προσπάθεια για να βγει κάτι. Εγώ είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω ό,τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παρακάτω, γιατί πρέπει να μάθουμε τι συνέβη. Αν φτάσουμε σε κάποιο αποτέλεσμα, θα είναι λύτρωση για όλους μας. Εμείς αυτό που περιμένουμε τώρα, είναι να γίνουν επιπλέον έρευνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ