Βλαντίμιρ Πούτιν: Τι λέει Ρώσος εμπειρογνώμονας για την υγεία του

Βλαντίμιρ Πούτιν: Τι λέει Ρώσος εμπειρογνώμονας για την υγεία του

Ρωσος εμπειρογνώμονας δηλώνει πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν παραμένει στην ζωή χάρη στις αντικαρκινικές θεραπείες.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας με τους γιατρούς να εκτιμούν πως διανύει τον τελευταίο χρόνο στην εξουσία. Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται Ρώσο εμπειρογνώμονα που μίλησε σε ουκρανικά μέσα, οι γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει τις τελευταίες δυτικές θεραπείες για να θεραπεύσουν τον καρκίνο του και να σταματήσουν την εξάπλωσή του.

«Μπορώ να πω ότι χωρίς αυτή την δυτική θεραπεία σίγουρα δεν θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή στην εξουσία της Ρωσίας», δήλωσε ο Ρώσος ιστορικός και πολιτικός αναλυτής Valery Solovey. Ο ίδιος είναι πρώην καθηγητής στο διάσημο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων [MGIMO] της Μόσχας, μια σχολή εκπαίδευσης κατασκόπων και διπλωματών, ο οποίος ισχυρίζεται εδώ και καιρό ότι έχει εσωτερική γνώση για την υγεία του Πούτιν.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Μια αγγελία του Reuters έφερε την «έκρηξη» του Ερντογάν

«Τον έχουν θεραπεύσει σε σημαντικό βαθμό»

«Αυτό είναι απολύτως βέβαιο. Χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες θεραπείες, [και] στοχευμένη θεραπεία που η Ρωσία δεν μπορεί να του παράσχει…. Θα έλεγα ότι η θεραπεία ήταν πάρα πολύ επιτυχής.

Τον έχουν θεραπεύσει σε σημαντικό βαθμό. Παρόλα αυτά «το τέλος είναι ήδη ορατό», ακόμη και σύμφωνα με τους γιατρούς που επιμελούνται αυτή τη θεραπεία, διότι κανένα φάρμακο δεν μπορεί να είναι ατελείωτα επιτυχές», επισήμανε ο Solovey.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ