Εύα Καϊλή: «Καταρρέω, τι τους φταίει η μικρή;» – Τι ζητά από τις βελγικές αρχές

Εύα Καϊλή: «Καταρρέω, τι τους φταίει η μικρή;» – Τι ζητά από τις βελγικές αρχές

Η Εύα Καϊλή παραμένει στις φυλακές του Χάρεν.

Στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο παραμένει η Εύα Καϊλή αφού κατηγορείται για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Qatargate.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής ζητάει από τις αρχές του Βελγίου να βλέπει το παιδί της. «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου» δήλωσε μέσα από το κελί της η πρώην πλέον αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η Εύα Καϊλή ζήτησε να συναντά τη μικρή κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να τη βλέπει μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της.

Τι δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

«Ο Εισαγγελέας προφυλάκισε την Εύα Καϊλή για να μην αλλοιώσει τα στοιχεία», υποστήριξε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον Alpha την Τρίτη. Επίσης, όπως υποστήριξε, η Εύα Καϊλή δεν έχει δει το παιδί της λόγω μειωμένου προσωπικού στις φυλακές μιας και απαιτείται πρώτα η προετοιμασία από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που θα φέρουν σε επαφή μητέρα και παιδί.

«Μίλησα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους οι οποίοι είναι και πάρα πολύ ευγενείς ώστε να μας εξυπηρετήσουν. Δεν υπάρχει προσωπικό αυτή τη στιγμή να υποστηρίξει και να δει το παιδί της η Εύα Καϊλή, αυτό μας λένε και το δέχομαι ως αληθινό», ανέφερε αρχικά για τον λόγο που η Εύα Καϊλή δεν έχει δει το παιδί της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ