Τουρκικά ΜΜΕ μιλάνε για επεισόδιο ανοιχτά της Λέσβου – Διαψεύδει το Λιμενικό

Τουρκικά ΜΜΕ μιλάνε για επεισόδιο ανοιχτά της Λέσβου – Διαψεύδει το Λιμενικό

Πηγές του Λιμενικού Λέσβου επισημαίνουν ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση και πως πρόκειται για κίνηση προβοκάτσιας

Παρενόχληση τουρκικού αλιευτικού σκάφους στο Βόρειο Αιγαίο, ανοιχτά της Λέσβου από το ελληνικό λιμενικό ισχυρίζονται τα τουρκικά ΜΜΕ ότι έλαβε χώρα σήμερα. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ η ελληνική ακτοφυλακή πλησίασε το τουρκικό αλιευτικό σκάφος, το οποίο ψάρευε στα τουρκικά χωρικά ύδατα και πέταξε αρχικά πέτρες ενώ στη συνέχεια άνοιξε πυρ.

Την παραμικρή ενημέρωση

Στη συνέχεια έφτασε η τουρκική ακτοφυλακή και το σκάφος του ελληνικού λιμενικού απομακρύνθηκε, σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς των τουρκικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», πηγές του Λιμενικού Λέσβου επισημαίνουν ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση και πως πρόκειται για κίνηση προβοκάτσιας.

Ουσιαστικά αυτό που περιγράφεται από τα τουρκικά ΜΜΕ είναι επεισόδιο με ευθύνη του Ελληνικού Λιμενικού. Το Λιμενικό δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- για κανένα τέτοιο συμβάν σήμερα.

Φαρμακονήσι

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο επεισόδιο αυτού του είδους για το οποίο υπάρχουν επίσημες ανακοίνωσεις τόσο από το ελληνικό λιμενικό όσο και από την τουρκική ακτοφυλακή έγινε στο Φαρμακονήσι στις 5 Ιανουαρίου 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ