Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς περιέγραψε τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς περιέγραψε τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της

Τις τελευταίες στιγμές των δύο μικρότερων παιδιών της που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή περιέγραψε η 33χρονη στο δικαστήριο.

Τις τραγικές στιγμές των θανάτων των δύο μικρότερων παιδιών της περιέγραψε στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για τη δολοφονία τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, ήταν οι στιγμές που ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο δικαστήριο η 33χρονη μητέρα, προτού οι δικαστές αποφασίσουν την προφυλάκισή της και γι’ αυτή την υπόθεση.

Η Μαλένα έφυγε μέσα στο νοσοκομείο

Σύμφωνα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε πρώτα στο δικαστήριο τον θάνατο της τρίχρονης Μαλένας, τον Απρίλιο του 2019 στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η περιγραφή της ήταν ίδια όπως σε όλες τις προηγούμενες καταθέσεις της.

«Στις 16:30 μπήκε στο δωμάτιο μια νοσηλεύτρια και της χορήγησε ένα φάρμακο τύπου “ζαντάκ” για το στομάχι της και έτσι ξύπνησα και εγώ. Στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, με κοίταξε, έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα” της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω» ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ