Αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών ο Μητσοτάκης; – Ο διάλογος στον Κορυδαλλό

Αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών ο Μητσοτάκης; – Ο διάλογος στον Κορυδαλλό

Κατά την επίσκεψη του στον Κορυδαλλό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έναν διάλογο που έβαλε πολλούς σε σκέψεις για την ημερομηνία των εκλογών του 2023

Φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια για στήσιμο της πρώτης κάλπης στις 9 Απριλίου ( ή στις 2 Απριλίου κατ΄άλλους), με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Κορυδαλλό να ενισχύει αυτή τη φημολογία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διάλογο με έναν ορειβάτη της περιοχής, όπου του αποκάλυψε ότι θέλει να πάει στον Όλυμπο τον Μάιο.

Εκείνος τού απάντησε: «Θα σε πάω εγώ», με τον πρωθυπουργό να λέει: «μετά τις εκλογές θα ανέβουμε!».

Δεδομένου ότι μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης κάλπης πρέπει να μεσολαβήσουν 4-5 εβδομάδες, πολλοί έσπευσαν να τον ερμηνεύσουν σημειώνοντας ότι, εάν οριστεί η ημερομηνία στις 9 Απριλίου, τότε μέχρι τις 21 Μαΐου θα έχει περατωθεί και η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Βεβαίως, το σενάριο θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό. Ενδεχομένως θα μπορούσε να επιλεγεί και η 14η Μαίου για τις δεύτερες κάλπες, ημέρα που θα κάνει εκλογές και η Τουρκία, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν.

«Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία, είναι κοινό μυστικό ότι το ρολόι χτυπά ανάποδα, το έχω πει δημόσια, το λέω κατ’ ιδίαν και σε σας -δεν είναι μυστικό- οι εκλογές θα γίνουν, είτε τον Απρίλιο, είτε τον Μάιο, οι πρώτες εκλογές. Οι δεύτερες θα γίνουν 4 με 5 εβδομάδες μετά, οπότε νομίζω μπορείτε να αντιληφθείτε ότι δουλεύουμε με ένα πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο έλληνας πρωθυπουργός την Κυριακή.

Δείτε εδώ τον σχετικό διάλογο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ