Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση – Νεκρός με την αρραβωνιαστικιά του και δύο ακόμα συγγενείς

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση – Νεκρός με την αρραβωνιαστικιά του και δύο ακόμα συγγενείς

Και οι τέσσερις αγνοούμενοι νεκροί στο Μεξικό. Είχαν γαζώσει το αυτοκίνητο με σφαίρες. Τους είχαν θάψει δίπλα.

Ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου που είδαν τελευταία φορά τον αρχιτέκτονα Jose Gutierrez. Ο 36χρονος βρισκόταν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σινσινάτι. Ταξίδευε για να επισκεθφεί την αρραβωνιαστικιά του Daniela Pichardo στο Μεξικό.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που οι αρχές στο Μεξικό ανακάλυψαν τον Jose Gutierrez νεκρό. Ήταν ο ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που βρέθηκαν θαμμένοι δίπλα σε ένα αυτοκίνητο.

Το είχαν γαζώσει με σφαίρες. Τα λάστιχα ήταν σκασμένα. Οι τρεις σοροί που βρέθηκαν ήταν της αρραβωνιαστικιάς του Daniela Pichardo, της αδερφής της Viviana Pichardo και μιας ξαδέρφης της, της 27χρονης Irma Vargas.

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του 36χρονου Jose Gutierrez με ακρίβεια 99%, όπως ανακοίνωσαν οι γονείς του που ζουν στο Μεξικό. Οι γονείς του, όπως επιβεβαίωσε η αδερφή του, μετέβησαν στην περιοχή για να παραλάβουν τη σορό του.

Ο θάνατος του 36χρονου αρχιτέκτονα ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες με ένα post στο facebook από τους ανθρώπους της εταιρείας στην οποία εργαζόταν. «Θα μας λείψει περισσότερο από όσο μπορούμε να εκφράσουμε».

Είχαν γαζώσει το αυτοκίνητο με σφαίρες

Το βαν στο οποίο επέβαιναν είχε γαζωθεί με τουλάχιστον 12 σφαίρες. Οι οικογένειές τους φοβούνταν πως είχαν πέσει θύματα απαγωγής αφού δεν έδωσαν σημεία ζωής μετά τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η New York Post, ακούστηκαν να ουρλιάζουν πριν τελικά βάλουν και τους τέσσερις σε ένα βαν. Πριν από τον εντοπισμό τους, οι δύο οικογένειες απαιτούσαν από την κυβέρνηση του Μεξικό να βρει τους αγαπημένους τους ζωντανούς.

Η περιοχή Zacatecas είναι στη λίστα με τις πιο επικίνδυνες. Το State Department είχε εκδόσει ταξιδιωτική οδηγία για την περιοχή. Ήταν απαγορευτική. Κυρίως λόγω περασμένων απαγωγών Αμερικανών πολιτών και της αυξημένης εγκληματικότητας.

Ο Jose Gutierrez, ο μεγαλύτερος από επτά αδέρφια, είχε γεννηθεί στο Μεξικό πριν τελικά μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είχε μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και εργαζόταν για την Champlin Architecture.

Η τελευταία φορά που τον είδε ζωντανό

Ήταν ο αδερφός του Jose, Miguel, που τον είχε αφήσει στο αεροδρόμιο. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα τον έβλεπε ζωντανό. Ήταν το πρότυπό του. Ο δεύτερος πατέρας του. «Θα σε δω την επόμενη εβδομάδα». Αυτά ήταν τα λόγια που του είπε. Θα βρίσκονταν ξανά μετά από 8 περίπου ημέρες.

«Μείναμε σιωπηλοί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Εμείς ψάχναμε να τον βρούμε ζωντανό. Συνεχίζαμε να προσευχόμαστε ότι οι έρευνες δεν θα είχαν αυτή την τραγική κατάληξη. Απλά έπρεπε να παραμείνουμε δυνατοί».

Η τελευταία φορά που είχε νέα τους ήταν όταν μετά από ένα δείπνο στο Μεξικό. Δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν μεταδώσει ανησυχητικές αναφορές για ένα περιστατικό εκείνο το βράδυ.

Σε λίγο καιρό θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Daniela Pichardo. Σχεδίαζαν να παντρευτούν μέσα στο 2023.

Η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια υποτροφία στο όνομά του, ώστε να τιμήσει τη μνήμη του και το αποτύπωμά του στην εταιρεία και την κοινότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ