Έτσι έγινε το επεισόδιο στο μπαρ και πυροβόλησε ο αστυνομικός

Έτσι έγινε το επεισόδιο στο μπαρ και πυροβόλησε ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε σε μπαρ στο Ρέθυμνο ανάμεσα σε παρέα νεαρών και έναν αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν δέκα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν μία παρέα από τρία αδέρφια πήγε σε μπαρ στο Ρέθυμνο.

Κάποια στιγμή ο ένας από τα αδέρφια άρχισε να απειλεί έναν εργαζόμενο στο μπαρ ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις δεν δίστασε να βγάλει και μαχαίρι.

Εκεί βρισκόταν ο γιος του εργαζόμενου ο οποίος είναι αστυνομικός, και μπήκε στη μέση για να επαναφέρει την τάξη. Ωστόσο, η παρέμβασή του φαίνεται να προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις με τον 25χρονο νεαρό να επιτίθεται στον 32χρονο αστυνομικό τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι.

Έβγαλε το όπλο

Ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εναντίον του 25χρονου με τη σφαίρα να βρίσκει τον νεαρό στην κοιλιά και στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τόσο τον αστυνομικό όσο και τον 25χρονο και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Και οι δύο, ευτυχώς, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και άρχισαν να συλλέγουν υλικό και στοιχεία για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Παράλληλα προχώρησαν στη σύλληψη τόσο των τριών αδερφών, που κατάγονται από τον Μυλοπόταμο, όσο και του 32χρονου συνάδελφου τους.

Σημειώνεται, τέλος, ότι σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στους νεαρούς από τον Μυλοπόταμo βρήκαν στην κατοχή τους τρία μαχαίρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ