«Άσπρη μέρα» είδαν τα χιονοδρομικά – Κοσμοσυρροή από λάτρεις των χειμερινών σπορ

«Άσπρη μέρα» είδαν τα χιονοδρομικά – Κοσμοσυρροή από λάτρεις των χειμερινών σπορ

Χιόνι έπεσε στα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας

Άσπρη μέρα είδαν τα χιονοδρομικά κέντρα σε όλη τη χώρα καθώς στις περισσότερες περιοχές άρχισαν να λειτουργούν αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από απραξία εβδομάδων.

Χιλιάδες λάτρεις των χειμερινών σπορ έδωσαν το παρόν για να απολαύσουν το χιόνι σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, σύμφωνα με το epiruspost.gr κατά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου επικράτησε «χαλασμός» όπως και στο αντίστοιχο του Μετσόβου.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου, το οποίο φιλοξένησε αγώνες χιονοσανίδας και ελεύθερου σκι καθώς και το περιφερειακό πρωτάθλημα αλπικού σκι, έγινε το αδιαχώρητο από το βράδυ της Παρασκευής.

Όσον αφορά τη Βασιλίτσα από το Σάββατο γέμισε επισκέψεις από τους λάτρεις των χειμερινών σπορ οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα στερήθηκαν τις εξορμήσεις στα χιόνια. Στο χιονοδρομικό λειτούργησαν όλες οι πίστες με το χιόνι στην ψηλότερη κορυφή να ξεπερνά το ένα μέτρο.

Άφθονο το χιόνι και στο Ανήλιο όπου πέρα από τους αθλητές το απόλαυσαν και οι επισκέπτες της περιοχής.

Τα χιονοδρομικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πήραν πραγματική ανάσα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν λόγω απουσίας χιονόπτωσης.

Σύμφωνα με μετεωρολογικά στοιχεία, και όπως τα ανέλυσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο χειμώνας θα μπει για τα καλά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας με τις χιονοπτώσεις να πληθαίνουν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ