Qatargate: «Οι κατηγορίες του Παντσέρι είναι ψευδείς», λέει στη La Stampa ο Δημητρακόπουλος

Qatargate: «Οι κατηγορίες του Παντσέρι είναι ψευδείς», λέει στη La Stampa ο Δημητρακόπουλος

Η ιταλική εφημερίδα γράφει ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε πως η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται στη φυλακή από τις 9 Δεκεμβρίου για την υπόθεση του Qatargate, υπέστη «βασανιστήρια» στη φυλακή του Βελγίου.

Δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας La Stampa. αναφορικά με τον Αντόνιο Παντσέρι και το σκάνδαλο Qatargate.

«Μετά τη συμφωνία του με τη βελγική δικαιοσύνη, ο Αντόνιο Παντσέρι μίλησε και είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλή», δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος στην εφημερίδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την La Stampa, πρόσθεσε πως «είναι ένα βελγικό νομικό παράδοξο, το ότι σε εγκληματίες που ομολογούν και μετανοούν απονέμεται χάρη, ενώ όσοι μάχονται για την αθωότητά τους βρίσκονται στη φυλακή και υποσκάπτεται το τεκμήριο της αθωότητάς τους».

Η ιταλική εφημερίδα γράφει ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε πως η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται στη φυλακή από τις 9 Δεκεμβρίου 2022, υπέστη «βασανιστήρια» στη φυλακή του Βελγίου.

FT: «Inside woman» του Παντσέρι η Εύα Καϊλή

Λίγες ημέρες πριν, πάντως, οι Financial Times παρουσίαζαν την Εύα Καϊλή, σε άρθρο τους, ως «inside woman» στην υπόθεση του Qatargate.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ