Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Θα ξεπεράσει τα 40 με 60 εκατοστά το χιόνι στην Αττική

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Θα ξεπεράσει τα 40 με 60 εκατοστά το χιόνι στην Αττική

Δείτε τον χάρτη του meteo για τον χιονιά από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σαρώνει ήδη τη χώρα με τον χιονιά να έχει προκαλέσει ήδη αρκετά προβλήματα στη χώρα, ενώ ένα νέο κύμα χιονοπτώσεων αναμένεται να προκαλέσει νέα προβλήματα, αύριο Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων το χιόνι θα ενταθεί τις επόμενες ώρες και ιδιαίτερα στην Αττική, στην Εύβοια και στη Βοιωτία ο όγκος του χιονιού που θα πέσει θα είναι πολύ μεγάλος.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, προς τα ξημερώματα και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται μεγάλος όγκος χιονόπτωσης στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού Αττικής, κάτι που ίσως οδηγήσει σε μεγάλο πάχος χιονιού στην επιφάνεια με έμφαση τα βόρεια βορειοανατολικά και βορειοδυτικά τμήματα.

Επίσης όπως αναφέρει το  meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Αττική τα σημαντικότερα ύψη χιονιού από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» αναμένονται στα βόρεια του νομού όπου σε αρκετές περιοχές είναι πιθανό να σημειωθούν περισσότερα από 20 – 30 εκατοστά χιονιού, ενώ σε μεγαλύτερα υψόμετρα το ύψος του χιονιού δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 40 – 60 εκατοστά.

Αναλυτικά τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ο παρακάτω χάρτης παρουσιάζει το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος χιονιού στην Αττική, στην Εύβοια και στην υπόλοιπη Ανατολική Στερεά κατά το διήμερο Κυριακή 05/02 και Δευτέρα 06/02. Αναλυτικά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ