Έβρος: «Παλικαρίσιο αν κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά» λέει συντετριμμένος ο τραγικός πατέρας της 28χρονης

Έβρος: «Παλικαρίσιο αν κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά» λέει συντετριμμένος ο τραγικός πατέρας της 28χρονης

Απαντήσεις στο τετράδιο της 28χρονης Βίκυς αναζητούν οι Αρχές - Κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της

Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου εξακολουθεί να αναζητά ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα, σε ερημική περιοχή στο Σουφλί του Έβρου, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

Ο πατέρας της συντετριμμένος, έκανε έκκληση μιλώντας στο Star, ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στην αστυνομία. Παράλληλα, στις Αρχές κατάθεσε και ο πρώην σύντροφος της 28χρονης.

Διαβάστε επίσης: Το ρεζιλίκι του Πινέιρο και του VAR με αποδείξεις: Οι δύο φάσεις που τα λένε όλα για την κλοπή στο Καραϊσκάκη (vids)

«Παλικαρίσιο, αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά»
«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ», ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης, προσθέτοντας ότι «Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα».

«Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες», σημειώνει ακόμα ενώ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να το καταθέσει στις Αρχές.

Απαντήσεις στο τετράδιο της Βίκυς αναζητούν οι Αρχές
Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον πατέρα της 28χρονης είναι πολλά. Όπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Όλη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα. Με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη.

Σε ένα τετράδιο κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν.

Αυτό το τετράδιο εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να έγινε. Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει μεταφερθεί και εξετάζεται και ο υπολογιστής της νεαρής κοπέλας.

Κατέθεσε στην Αστυνομία ο πρώην σύντροφος της 28χρονης
Σύμφωνα με τους φίλους της, η Βίκυ είχε χωρίσει το καλοκαίρι με τον σύντροφό της που είναι συνοριοφύλακας.

Ήταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο λίγους μήνες, ενώ είχαν υπάρξει ξανά μαζί όταν η κοπέλα ήταν ακόμα μαθήτρια Λυκείου. Τότε είχαν μια σχέση τριών ετών.

Ο νεαρός κλήθηκε να καταθέσει και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν συντετριμμένος, καθώς την αγαπούσε πολύ.

Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση αναφέρουν ότι συνέβη κάτι που επηρέασε την ψυχολογία της κοπέλας, η οποία έφυγε από το σπίτι της χωρίς κράνος, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Η αστυνομία θεωρεί κρίσιμες τις ώρες μεταξύ 12 με 2 το μεσημέρι, την ημέρα που εξαφανίστηκε η νεαρή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ