Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν λαϊκές αγορές και Βαρβάκειος

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν λαϊκές αγορές και Βαρβάκειος

Ποια θα είναι η τιμή της λαγάνας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν ως είθισται αύριο, Καθαρά Δευτέρα, οι λαϊκές αγορές και τα καταστήματα τροφίμων (παντοπωλεία, ψαράδικα κ.α.) και έτσι οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελευταίες αγορές τους για το σαρακοστιανό τραπέζι, καθώς και την παραδοσιακή λαγάνα.

Όσον αφορά τη Βαρβάκειο Αγορά και την Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη θα είναι ανοικτές από το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα η Βαρβάκειος θα λειτουργήσει από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ενώ η Αγορά του Καταναλωτή θα είναι ανοιχτή από βράδυ μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) υπάρχει αναρτημένο το αναλυτικό, πρόγραμμα λειτουργίας του κάθε καταστήματος.

Σύμφωνα με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Πώς πληρώνεται η αργία

Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι μισθωτοί δεν εργασθούν σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έχουν καμία μείωση του μισθού τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους (άρθρ. 2 παρ.3 ΝΔ 3755/1955).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ