Τέμπη: «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος

Τέμπη: «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε πως υπό διαφορετικές συνθήκες θα έχανε και τα άλλα δύο του παιδιά.

«Μία τέτοια κατάσταση δεν θα ήθελα να την ευχηθώ ούτε στον χειρότερο εχθρό μου» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, η οποία πέθανε στο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Εμείς ως ζωντανοί θα ξαναδούμε τον ήλιο, εκείνο όμως…κόπηκαν τα όνειρά του. Γιατί;» συνέχισε ξεσπώντας σε λυγμούς. Την περιέγραψε ως ένα φιλόδοξο άτομο, που έβαζε τον πήχη ψηλά στη ζωή της, έβαζε στόχους και τους πετύχαινε.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικός Τεντόγλου: «Ντρέπομαι να μιλήσω για την τραγωδία, τι να πω; Που να το αφιερώσω;» (vids)

Ανέφερε πως τελευταία φορά που την είδε ήταν τα Χριστούγεννα, που είχε μαζευτεί όλη η οικογένεια.

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως η κηδεία της κόρης του θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι στην Αταλάντη απ’ όπου κατάγεται.

«Γιατί να μου το στερήσουν, με κόπο και μόχθο τα μεγαλώνω. Κουραζόμαστε για να ζήσουν τα παιδιά μας σε ένα καλύτερο αύριο», συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

«Θα έχανα τρία παιδιά»

Ο κ. Χούπας αποκάλυψε μάλιστα πως μαζί με την κόρη του, θα ταξίδευαν και τα δύο αδέρφια της, ωστόσο επειδή χάλασε το λάπτοπ, έμειναν πίσω. «Ο μάστορας δεν πρόλαβε να το φτιάξει και έμειναν πίσω, να φύγουν την επόμενη μέρα. Διαφορετικά θα έχανα τρία παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Η 28χρονη κόρη του ταξίδεψε με μία φίλη της, η οποία τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη, μετά από εγχείρηση στο κεφάλι. «Όμως είναι δύσκολα, όπως με πληροφορεί ο πατέρας της που είναι γιατρός» συμπλήρωσε ο κ. Χούπας.

Δείτε το βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ