Απεργία – Τέμπη: Πώς θα κινηθούν μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ

Απεργία – Τέμπη: Πώς θα κινηθούν μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ

Διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου, η χώρα, στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη. Στην αυριανή απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ, όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία τους ενώ λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 6:00 το πρωί και για 24 ώρες.

Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια της χώρας ενώ τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Επίσης, για αύριο 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος και τα Φαρμακεία Πειραιά ενώ τα Φαρμακεία Αττικής θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

Πώς θα κινηθούν μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν από  τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα λειτουργίας των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», «ΟΜΟΝΟΙΑ», «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» και «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Η Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» και το ΤΡΑΜ θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ