Αμβρόσιος: Νέο παραλήρημα μετά τις εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη – Ποιον ηθοποιό αποκαλεί «διαβολόπαιδο»

Αμβρόσιος: Νέο παραλήρημα μετά τις εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη – Ποιον ηθοποιό αποκαλεί «διαβολόπαιδο»

«Δημοσιογράφοι, όργανα του Διαβόλου»

Με νέο παραλήρημα επανέρχεται ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, λίγες ημέρες μετά τις εμετικές δηλώσεις, όπου χαρακτήρισε «οργή θεού για το καρναβάλι» την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως ήταν λογικό, οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ανδρέας Μικρούτσικος, Δανάη Μπάρκα και Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν ορισμένοι μόνο από όσους εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τα λεγόμενα του ιερέα.

Κι όμως, ο πρώην Μητροπολίτης δεν το έβαλε κάτω και τώρα επανέρχεται, μέσω κειμένου του το οποίο δημοσιεύθηκε στο ekklisiaonline.gr, τα «βάζει» με τους δημοσιογράφους τους οποίους «ο Διάβολος τους ώθησε να ξεσπάσουν με φοβερά λόγια εναντίον ενός ταπεινού εργάτου του Ευαγγελίου» όπως είναι ο ίδιος ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο τον οποίο και χαρακτηρίζει «διαβολό-παιδο».

Το παραλήρημα του Αμβρόσιου

Στην αρχή του κειμένου του ο Αμβρόσιος αναφέρει: «Προφανώς ο Διάβολος τους ώθησε να ξεσπάσουν με φοβερά λόγια εναντίον ενός ταπεινού εργάτου του Ευαγγελίου, του οποίου το ΕΓΚΛΗΜΑ ήταν, ότι αποτόλμησε να ομιλήσει για την ΛΑΤΡΕΙΑ και την ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, η οποία «τελεσιουργείται επισήμως» κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Τριήμερο του Καρναβάλου όχι μόνο στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας, αλλά παγκοσμίως, δηλ. σε ολόκληρη την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Η ελαχιστότης μας ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΚΙΑ στην ψυχή της γι’ αυτό το δυσπερίγραπτο υβρεολόγιο εναντίον μας! Αντιθέτως, όχι μόνον συγχωρούμε τους πάντας, αλλά συγχρόνως και προσευχόμεθα προς τον Πανάγαθον Θεόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ