Κύκλωμα μαστροπείας: Ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, Ελλάδιος Σπηρλιώτης, εξέδιδε την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη

Κύκλωμα μαστροπείας: Ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, Ελλάδιος Σπηρλιώτης, εξέδιδε την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για τον νεαρό που είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου σε τηλεοπτικές εκπομπές

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, 24χρονος που κατηγορείται για την μαστροπεία της ανήλικης είναι πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για τον νεαρό που είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως αποκαλύφθηκε από τα όσα κατέθεσε το κορίτσι έχει πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μια φορά, ενώ από τη δομή της Νέας Σμύρνης έχει φύγει 50 φορές! Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι μαστροποί και οι παιδεραστές να «ψάρευαν» ευάλωτα, ανήλικα κορίτσια από δομές της Αττικής.

Ραντεβού σε ξενοδοχείο για 100 ευρώ

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές προκύπτει ότι οι δράστες έπειθαν το κορίτσι να εγκαταλείψει τη δομή και την οδηγούσαν σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα με αντίτιμο το ποσό των 100 ευρώ, για ροζ ραντεβού.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 3 άνδρες, ενώ η Αστυνομία αναζητεί ένα ακόμα πρόσωπο, που φέρεται να είχε ερωτική επαφή με την ανήλικη επί πληρωμή την περασμένη Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ