Στόρμι Ντάνιελς: Η πρώτη αντίδραση μετά την δίωξη κατά του Τραμπ

Στόρμι Ντάνιελς: Η πρώτη αντίδραση μετά την δίωξη κατά του Τραμπ

Η πρώτη αντίδραση της Στόρμι Ντάνιελς αμέσως μετά την άσκηση δίωξης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την δίωξη που ασκήθηκε κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Η Στόρμι Ντάνιελς έκανε ένα tweet μετά την ανακοίνωση για τη δίωξη στον Τραμπ, ευχαριστώντας όλους για τη στήριξή τους.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη σας. Έχω τόσα μηνύματα στα οποία δεν μπορώ να απαντήσω και επίσης… δε θέλω να χύσω τη σαμπάνια μου» γράφει η Ντάνιελς. Ο δικηγόρος της Κλαρκ Μπρούστερ συμπλήρωσε επίσης πως «κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου».

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα Χάμες, Χουάνγκ, Μπακαμπού, το απίθανο με τον Φορτούνη και το «θέμα» στα χαφ για τον Μίτσελ

΄Άνοιξε σαμπάνιες η Στόρμι Ντάνιελς 

Ποιος κρύβεται πίσω σπό την δίωξη

Ο άνθρωπος-κλειδί πίσω από αυτή την υπόθεση ακούει στο όνομα Μάικλ Κόεν. Ο πρώην δικηγόρος εξ απορρήτων του Ντόναλντ Τραμπ μετατράπηκε σε μεγάλο εχθρό του. Αυτός πλήρωσε την Ντάνιελς το 2016 κι έχει καταθέσει πως τα χρήματα του επιστράφηκαν. Αφού εξέτισε την ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί, συνεργάστηκε στην έρευνα από τα τέλη του 2018 και προσήλθε επανειλημμένα να καταθέσει ενώπιον του σώματος ενόρκων.

Δεχόμενος το τελευταίο διάστημα καταιγισμό φραστικών πυρών από τον Τραμπ, που τον χαρακτηρίζει «ζώο» και «ρατσιστή», καθώς και από άλλους ρεπουμπλικάνους, που του προσάπτουν «πολιτικά κίνητρα», ο εισαγγελέας Μπραγκ επισήμανε πως ο Τραμπ δημιούργησε ψευδείς προσδοκίες νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν διαλαλούσε πως θα συλλαμβανόταν και καλούσε τους υποστηρικτές του να ξεσηκωθούν, με πρόθεση να δημιουργήσει σάλο, κάνονας λόγο για παρακώλυση και ανάμιξη στην έρευνα. 

Το who is who της Στόρμι Ντάνιελς

Η Στόρμι Ντάνιελς, το κανονικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έγινε γνωστή λόγω σεξουαλικής συνεύρεσης που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο παρελθόν. Η Στόρμι Ντάνιελς είναι γεννημένη το 1979 και παιδί χωρισμένων γονιών. Είχε την πρώτη της εμπειρία ως στριπτιζέζ στα 17 της χρόνια, όταν είχε επισκεφθεί μια φίλη της σε strip club και πείστηκε να εμφανιστεί ως γκεστ σταρ. Επαγγελματικά ξεκίνησε να εργάζεται στο Gold Club, στο Μπατόν Ρουζ, την πρωτεύουσα της γενέτειράς της, της Λουιζιάνα, το 2000.

Το καλλιτεχνικό της όνομα το επέλεξε λόγω της αγάπης της στο συγκρότημα Mötley Crüe, ο μπασίστας του οποίου, ο Νίκι Σιξ, είχε ονομάσει την κόρη του Στορμ (καταιγίδα). Η Στόρμι κατάγεται από την Λουιζιάνα, κα επέλεξε για καλλιτεχνικό επίθετο το «Ντάνιελς» όταν είδε μια διαφήμιση του ουίσκι Τζακ Ντάνιελς με σλόγκαν «Το αγαπημένο των Νότιων».

Το 2002 έκανε πρεμιέρα ως πορνοστάρ με λεσβιακές σκηνές και με την πάροδο των χρόνων υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για βραβεία της βιομηχανίας του κινηματογράφου πορνό. Βραβεύτηκε ως σκηνοθέτης σε ταινίες για ενήλικες, εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Wake Up Call» των Maroon 5, όπου έκανε pole dancing, αλλά και στην ταινία «Παρθένος Ετών 40» όπου ο πρωταγωνιστής της, Στιβ Καρέλ, βλέπει την Στόρμι σε μια ταινία και προσπαθεί να την ονειρευτεί. 

Τρεις γάμοι και μία κόρη

Έχει κάνει τρεις γάμους με συναδέλφους της ηθοποιούς της βιομηχανίας του κινηματογράφου πορνό και έχει μια κόρη με έναν από αυτούς, η οποία σήμερα είναι 12 χρονών. Η Στόρμι λατρεύει τα άλογα και είναι ιδιοκτήτρια πολλών, ενώ έχει αποσπάσει διακρίσεις σε ιππικούς αγώνες.

Θαυμαστές της επιχείρησαν να την πείσουν να θέσει υποψηφιότητα απέναντι στον ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Ντέιβιντ Βίτερ της Λουιζιάνα το 2010. O Bίτερ είχε κατηγορηθεί για τη σχέση του με μια ιερόδουλη. Παρότι πιστεύω ότι δεν είμαι το καλύτερο πρόσωπο γι’ αυτή τη θέση, «θεωρώ ότι είμαι καλύτερη από τον γερουσιαστή που έχετε τώρα», είχε πει τότε η Στόρμι σε δημοσιογράφο.

Τέλος, τον Απρίλιο του 2010 η Στόρμι ανακοίνωσε την απόφασή της να είναι υποψήφια με τους Ρεπουμπλικανούς μετά από μια σειρά αποκαλύψεων σεξουαλικού περιεχομένου που αφορούσαν το κόμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ