Ίασμος: Παραιτήθηκε ο δήμαρχος – Απέλυε εργαζόμενους ως «γκιουλενιστές» (vid)

Ίασμος: Παραιτήθηκε ο δήμαρχος – Απέλυε εργαζόμενους ως «γκιουλενιστές» (vid)

Ο δήμαρχος Ιάσμου υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Την παραίτησή του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης υπέβαλε ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Σύμφωνα με όσα είχαν καταγγέλλει οι εργαζόμενοι, ο δήμαρχος έχει προχωρήσει σε απολύσεις υπαλλήλων, αναστολή επτά υπαλλήλων και τρίμηνη διακοπή μισθών.

Ήταν χθες το πρωί που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η ανακοίνωση παραίτησης του δημάρχου Ιάσμου, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Διαβάστε επίσης: Εμβιλά και Μπιέλ ανεβάζουν «στροφές» ενόψει Άρη

Μετά την παραίτηση, η οποία πρέπει να γίνει αποδεκτή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, το αυτοδιοικητικό του μέλλον παραμένει με ερωτηματικό.

Η ακύρωση των αποφάσεων του δημάρχου Ιάσμου

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι αποφάσεις του δημάρχου από το υπουργείο Εσωτερικών είχαν ακυρωθεί και οι υπάλληλοι είχαν επιστρέψει στις θέσεις εργασίας τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος Ιάσμου είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν είχε αποκαλυφθεί πως θέλει να απομακρύνει υπαλλήλους ως «Γκιουλενιστές».

Απέλυσε μάλιστα μέσω ανάρτησης στο Facebook εργαζόμενους με την αιτιολογία πως είναι «γκιουλενιστές», καλώντας και τους υπόλοιπους στον δήμο του να παραιτηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ