Οι «παγκόσμιοι» διαρρήκτες τραπεζών που έφτασαν και στην Ελλάδα – Πώς άδειασαν τις θυρίδες στη Νέα Σμύρνη

Οι «παγκόσμιοι» διαρρήκτες τραπεζών που έφτασαν και στην Ελλάδα – Πώς άδειασαν τις θυρίδες στη Νέα Σμύρνη

Μετά από πολύμηνες έρευνες της Αστυνομίας εξιχνιάστηκε η μεγάλη διάρρηξη των θυρίδων σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης πέρσι το καλοκαίρι

Κινηματογραφική ταινία θυμίζει ο τρόπος δράσης των τριών Κολομβιανών που «χτύπησαν» την τράπεζα στη Νέα Σμύρνη πέρσι το καλοκαίρι αφαιρώντας χρυσαφικά μεγάλης αξίας από πέντε θυρίδες.

Όπως αποδείχθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα της Αστυνομίας οι τρεις δράστες 46 ετών οι δύο και 42 ο τρίτος, ανήκουν σε διεθνές κύκλωμα που χτυπά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τραπεζικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο στοχεύοντας στα θησαυροφυλάκια και τις θυρίδες τους.

Πώς έφτασαν στην Ελλάδα

Η δράση τους έφτασε και στην Ελλάδα αφού πρώτα είχαν διαπράξει αντίστοιχες διαρρήξεις  τουλάχιστον σε Ισπανία, Σουηδία, Φινλανδία αλλά και στην βόρεια Αμερική σε ΗΠΑ και Καναδά.

Έμειναν στη χώρα μας αρκετές ημέρες πριν τη διάρρηξη και έφυγαν λίγες ώρες μετά αεροπορικώς για την Ισπανία όπου τα ίχνη τους χάνονται.

Όπως επισημαίνουν έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που έχουν ασχοληθεί με τη δράση τέτοιων διεθνών κυκλωμάτων, οι δράστες έχουν μεγάλη εμπειρία όχι μόνο στη διάρρηξη των τραπεζών και πώς θα αποφεύγουν τα μέτρα ασφαλείας αλλά και πώς θα μετακινούνται από χώρα σε χώρα χωρίς να γίνονται αντιληπτοί και τα ίχνη τους να χάνονται από ένα σημείο και μετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ