Σάκης Αρναούτογλου: Κυριακή των Βαΐων με χιόνια – «Παραμυθένιες» εικόνες από Κοζάνη και Φλώρινα

Σάκης Αρναούτογλου: Κυριακή των Βαΐων με χιόνια – «Παραμυθένιες» εικόνες από Κοζάνη και Φλώρινα

Οι αναρτήσεις του έμπειρου προγνώστη στα social media.

Παρόλο που βρισκόμαστε στον Απρίλιο και στην «καρδιά» της άνοιξης, ο καιρός σήμερα, Κυριακή των Βαΐων παραπέμπει σε φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο σκηνικό και μάλιστα σε αρκετές περιοχές της χώρας χιονίζει κιόλας.

Μάλιστα παρόλο που σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές ήταν αρκετά καλός από τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να χαλάσει με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ωστόσο σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας σε μεγάλα υψόμετρα όπως στη Φλώρινα και στην Κοζάνη χιονίζει σαν να είναι χειμώνας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο  έμπειρος προγνώστης Σάκης Αρναούτογλου.

Οι αναρτήσεις

«Παραμυθένιο Νυμφαίο Φλώρινας πριν από λίγη ώρα: Υπάγεται στο Δήμο Αμυνταίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στα 1350 μέτρα. Βρίσκεται στο νότιο άκρο του νομού Φλώρινας, στις ανατολικές κλιτύες του όρους Βέρνου, σε απόσταση 57 χλμ. από την πόλη της Φλώρινας μέσω του αυτοκινητοδρόμου 27 και του οδικού άξονα Ξινού Νερού», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση.

«Πισοδέρι Φλώρινας και Βλάστη Κοζάνης Κυριακή των Βαϊων με χιονοπτωση..», γράφει στη δεύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ