Σημαντική προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Δυστυχώς στην Ελλάδα…»

Σημαντική προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Δυστυχώς στην Ελλάδα…»

Μια ανάρτηση που θα έπρεπε να προβληματίσει άπαντες.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν έκρυψε ποτέ την ευαισθησία του σε θέματα οικολογίας, πέραν των προγνώσεών του για τον καιρό, προειδοποιώντας μας σε καθημερινή βάση με διάφορα θέματα, που αναρτά στους λογαριασμούς του στα social media.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, μάλιστα, πραγματοποίησε νέα ανάρτηση, όπου αναφέρεται στην επιβαρυμένη κατάσταση της Μεσογείου, και δη της Ελλάδας, με τα πλαστικά να συνεχίζουν να αποτελούν μάστιγα.

Διαβάστε επίσης: Η νυχτερινή διασκέδαση της Μπέριλ ΜακΚίσικ με τη σύντροφο του Τζορτζ Πάπας (pics)

«H Μεσόγειος είναι από τις πλέον επιβαρυμένες θάλασσες όσον αφορά στην πλαστική ρύπανση! Η κ. Μήλιου, διευθύντρια ερευνών στο «Αρχιπέλαγος» αναφέρει μάλιστα πως στην Ελλάδα, η πλαστική σακούλα συνεχίζει να «βασιλεύει», παρά τη ρύθμιση που έχει έρθει για το θέμα, κάτι που συμβαίνει και με τα πλαστικά μιας χρήσης, ενώ οι οικολόγοι που ασχολούνται με το ζήτημα, βρίσκουν διασκορπισμένα απορρίμματα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στις άκρες των αστικών και επαρχιακών δρόμων, σε τουριστικές περιοχές, σε πλούσια οικοσυστήματα αλλά και δίπλα σε αρχαιολογικούς χώρους. Στην πλειονότητά τους, αυτοί οι ρύποι καταλήγουν στη θάλασσα».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ