Αχαρνές: Δεν ήταν από σφαίρα οι ζημιές στο δημοτικό σχολείο

Αχαρνές: Δεν ήταν από σφαίρα οι ζημιές στο δημοτικό σχολείο

Παραμένει «άγνωστης προέλευσης» η σφαίρα που βρέθηκε στο σημείο.

Διευκρινίσεις για το συμβάν με την αδέσποτη σφαίρα που βρέθηκε στην αυλή του 28ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών, την Παρασκευή, έδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η φθορά στα τζάμια του σχολείου δεν προήλθε από τη σφαίρα, αλλά έγιναν σε προγενέστερο χρόνο κατόπιν πρόσκρουσης σε αυτό μεταλλικών σφαιριδίων προερχόμενα από αεροβόλο όπλο και πέτρα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, «ο υαλοπίνακας αποτελείται από διπλό τζάμι και έφερε οπές και θραύση στο εξωτερικό μέρος του, ενώ το εσωτερικό μέρος του ήταν ανέπαφο».

«Δεν προκύπτει συνάφεια της θέσης και του ελάχιστου βαθμού παραμόρφωσης της βολίδας που βρέθηκε με την υποδειχθείσα οπή, λαμβάνοντας επιπλέον υπόψιν παράγοντες όπως η φορά και η κατεύθυνση αυτής και το γεγονός ότι δεν σφηνώθηκε στο εσωτερικό τζάμι ούτε προκλήθηκαν φθορές σε αυτό» συμπληρώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο κλήθηκε αρμόδιο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ η βολίδα κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ