Εκλογές Τουρκία: Οι «θορυβώδεις» ψηφοφόροι του Κιλιτσντάρογλου έγιναν viral (vids)

Εκλογές Τουρκία: Οι «θορυβώδεις» ψηφοφόροι του Κιλιτσντάρογλου έγιναν viral (vids)

Πολλοί είναι αυτοί που τηρούν την άτυπη συμφωνία της «σφραγίδας».

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής (14/5) οι ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες στην Τουρκία πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα τελευταία 20 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης από Λαύριο: Το τελικό σπριντ θα το κάνουμε αυτή την εβδομάδα και θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές (pics)

Μάλιστα viral έχουν γίνει οι ψηφοφόροι του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στις εκλογές στην Τουρκία καθώς ακολουθώντας την… άτυπη «συμφωνία» που έχουν κάνει μεταξύ τους να χτυπούν πολύ δυνατά τη σφραγίδα όταν βρίσκονται πίσω από το παραβάν σε μια συμβολική κίνηση.

Ο στόχος αυτής της κίνησης είναι να σταλεί ένα μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι ψήφισαν τον μεγάλο του αντίπαλο, ηγέτη της «συμμαχίας των 6» και επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).

Μάλιστα το τουρκικό Twitter έχει «κατακλειστεί» από βίντεο που ακούγεται το δυναμικό χτύπημα της σφραγίδας, με πολλά από αυτά να γίνονται viral. Μάλιστα δεν λείπουν και τα παρατράγουδα καθώς σε κάποια βίντεο ακούγεται μέλος της εφορευτικής επιτροπής να ρωτάει τον ψηφοφόρο αν είναι καλά.

Δείτε τα βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ