Άρης: Ο στόχος των τριών μεταγραφών

Άρης: Ο στόχος των τριών μεταγραφών

Οι κιτρίνομαυροι θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τρεις κινήσεις, τουλάχιστον, μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ενώ θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα των ανανεώσεων των Ρουπ και Σιαμπάνη.

Στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του προχωράει ο Άρης, μετά και τη συνάντηση που είχαν χθες ο τεχνικός διευθυντής Ρόμπερτ Παλίκουτσα και ο προπονητής Τόλης Τερζής. Ο στόχος που είχαν θέσει οι κιτρινόμαυροι, είναι να έχουν ολοκληρωθεί τρεις κινήσεις, τουλάχιστον, μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει οριστεί για τις 12 Ιουνίου. Ο Παλίκουτσα έχει προχωρήσει αρκετά κάποιες περιπτώσεις παικτών, χωρίς, πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή να υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, οριστική συμφωνία.

Υπάρχουν, βέβαια, ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Άρης θα μπορούσε να κλείσει άμεσα. Υπάρχει, όμως και μια κατηγορία παικτών, που βρίσκονται ακόμα σε επαφές με τις ομάδες τους για να λύσουν το συμβόλαιο τους ή για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλους συλλόγους.

Ακόμα, στην τελική ευθεία θα μπει τις επόμενες μέρες και το θέμα των ανανεώσεων με τους Ρουπ και Σιαμπάνη. Με τους παίκτες να είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις για το οικονομικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ