Η αλήθεια για Καμμένο και «ΝΕΑ»

Η αλήθεια για Καμμένο και «ΝΕΑ»

Ο υπουργός διαψεύδει, ο διευθυντής των "Νέων" επιμένει και "to10.gr" αποκαλύπτει μια... λεπτομέρεια του ρεπορτάζ που κάνει τη... διαφορά!

Σε κατηγορηματική διάψευση της πληροφορίας πως έχει καταθέσει μήνυση κατά του διευθυντή των «Νέων», Παναγιώτη Λάμψια, προχώρησε ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός μάλιστα, μέσω του λογαριασμού του στο twitter εξαπέλυσε πυρά κατά των πολιτικών του αντιπάλων που έσπευσαν να του επιτεθούν για μια μήνυση που όπως είπε δεν έκανε. «Είναι μοναδικό!! Η κεκτημένη ταχύτητα να μου κάνουν επίθεση οδηγεί Γεννηματά και Τσιόδρα να βγάζουν ανακοίνωση για μήνυση που δεν έκανα» έγραψε.

Με βάση τα όσα λέει ο Πάνος Καμμένος λοιπόν, δεν υπήρξε μήνυση από πλευράς του. Ο Παναγιώτης Λάμψιας όμως επιμένει:«Ζήτησαν τη σύλληψη μου για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση του υπουργού Καμμένου. Το πήραν πίσω μετά την κατακραυγή. Η δημοκρατία έχει αντισώματα», έγραψε στα social media ο διευθυντής των Νέων.

Τι πραγματικά έχει συμβεί λοιπόν;

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 16;00, αστυνομικοί μετέβησαν στα γραφεία της εφημερίδας στη λεωφόρο Συγγρού 340, προκειμένου να συλλάβουν τον διευθυντή των Νέων Παναγιώτη Λάμψια καθώς – όπως ανέφεραν τα ΝΕΑ, ο Π. Καμμένος είχε στραφεί δικαστικά κατά της εφημερίδας – όπως είχε προαναγγείλει από το πρωί μέσω συνέντευξης στον ΣΚΑΪ – για δημοσίευμα επί του θέματος της διακρατικής συμφωνίας για την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία. Οι αστυνομικοί ήταν από το τμήμα Καλλιθέας. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες στην είσοδο της εφημερίδας δεν ζήτησαν μόνο τον διευθυντή των «Νέων» αλλά και τον συντάκτη που υπέγραφε το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας! Τον συντάκτη που υπέγραφε το θέμα για την πώληση αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

Ακούστηκε ως ενδεχόμενο ότι οι αστυνομικοί έφτασαν στην εφημερίδα και ζήτησαν τον Παναγιώτη Λάμψια προκειμένου να τον ενημερώσουν για θέματα ασφαλείας. Πως μπορεί όμως να συνέβη κάτι τέτοιο όταν την ίδια στιγμή ζήτησαν και τον συντάκτη του «ρεπορτάζ»; Πολύ παράξενη υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ