Τροχαίο στην Κηφισίας: Σε κρίσιμη κατάσταση το τρίχρονο κοριτσάκι – Πώς το μηχανάκι παρέσυρε το ίδιο και την νταντά του

Τροχαίο στην Κηφισίας: Σε κρίσιμη κατάσταση το τρίχρονο κοριτσάκι – Πώς το μηχανάκι παρέσυρε το ίδιο και την νταντά του

Σοβαρό τροχαίο έγινε στην Κηφισίας, με την αγωνία να κορυφώνεται για το τρίχρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε.

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο που έγινε στην Κηφισίας το πρωί της Πέμπτης. Το παιδάκι βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκονται οι γονείς του, οι οποίοι μόλις έμαθαν το δυσάρεστο νέο έσπευσαν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Δυσκολεύει η παραμονή του Κανός – Του έκανε επέκταση συμβολαίου η Μπρέντφορντ

Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε τραυματισμένη η νταντά του παιδιού (65 με 70 ετών), η οποία ήταν μαζί με το παιδί όταν συνέβη το τροχαίο και επιχειρούσαν να περάσουν τον δρόμο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο – ντοκουμέντο, η γυναίκα, με καταγωγή από τη Γεωργία, με το κοριτσάκι επιχειρούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Κηφισίας από σημείο όπου δεν υπάρχει ούτε διάβαση πεζών, ούτε φανάρι.

Τότε, το κόκκινο μηχανάκι που οδηγούσε 35χρονος διανομέας περνά με όχι μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα και το κοριτσάκι.Το μηχανάκι πέφτει πάνω στα δύο άτομα, τα πετάει στο έδαφος και στη συνέχεια σέρνεται στην αριστερή λωρίδα.

Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Κηφισιά, ενώ για αρκετή ώρα μετά το ατύχημα η κυκλοφορία ήταν δυνατή μόνο από τη δεξιά λωρίδα.

Στη συνέχεια ο δρόμος άνοιξε, ωστόσο υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις.

Τροχαία πριν και μετά το ατύχημα στην Κηφισίας

Πριν από το ατύχημα στην Κηφισίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό τροχαίο συνέβη στις 01:10, στον αριθμό 59 της Λεωφόρου, στο ύψος του Γκύζη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη κινούνταν με κατεύθυνση την οδό Πατησίων ενώ ο πεζός, 50 ετών, διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση.

Σοβαρό τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης και στο Κορωπί.

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε κολώνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα στη Βασ. Κωνσταντίνου.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Διενεργείται έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Αργότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης νέο τροχαίο με θύμα μία πεζή γυναίκα σημειώθηκε στην περιοχή πίσω από το Χίλτον.

Ειδικότερα το ατύχημα έγινε όταν γυναίκα που κινούνταν πεζή στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη πίσω από το Χίλτον παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία καθώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Δύο ακόμα νεκροί πεζοί την Τετάρτη

Επίσης, χθες σκοτώθηκαν δύο πεζοί. Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από ΙΧ.

Το άλλο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όταν ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ