Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 81χρονος για ασέλγεια σε 14χρονη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 81χρονος για ασέλγεια σε 14χρονη

Ο ηλικιωμένος απειλούσε το παιδί και το χτυπούσε για να μη μιλήσει.

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού 14 ετών από 81χρονο στη Θεσσαλονίκη. Ο ηλικιωμένος φέρεται να απομόνωσε την ανήλικη σε εξωτερικό χώρο και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στη Λακωνία για ακυβέρνητο πλοίο με επιβάτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 81χρονος φέρεται να στρίμωξε την κοπέλα σε ντουλάπες που υπήρχαν στο πεζοδρόμιο. Η 14χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και μετέφερε στους δικούς της τα όσα έζησε.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο 81χρονος σε προγενέστερο χρόνο, με διάφορα τεχνάσματα, όπως ενδιαφέρον και διάλογο για ζητήματα που απασχολούν παιδιά αυτής της ηλικίας, προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ενώ με απειλές και χρήση σωματικής βίας υποχρέωνε την ανήλικη να μην αναφέρει σε άλλους τις μεταξύ τους συζητήσεις.

Η ανήλικη, χθες το βράδυ, βρήκε το θάρρος να αντιδράσει και αφού απομακρύνθηκε ενημέρωσε οικεία της πρόσωπα, τα οποία με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές.

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, συνέλαβαν τον 81χρονο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ