Σκέρτσος: Να μην ξαναγίνει το μεταναστευτικό ελληνικό ζήτημα για τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ

Σκέρτσος: Να μην ξαναγίνει το μεταναστευτικό ελληνικό ζήτημα για τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άκης Σκέρτσος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «αλλοπρόσαλλη στάση», λέγοντας πως «συμπεριφέρεται, δυστυχώς, σαν να μην έμαθε τίποτα από τα λάθη που έκανε το 2015-2019».

«Η Ελλάδα είναι σε διαρκή πόλεμο με τους εγκληματίες διακινητές ανθρώπινων ζωών. Όχι με το λιμενικό σώμα που σώζει ζωές και φυλάει σύνορα», διαμηνύει ο Άκης Σκέρτσος στον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει για το ναυάγιο στην Πύλο και τις ευθύνες των ελληνικών αρχών.

Διαβάστε επίσης: Λάρισα: 45χρονος απειλούσε με μαχαίρι τον πατέρα του

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως «αντί, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τη χώρα μας, τους άξιους άντρες και τις άξιες γυναίκες του λιμενικού σώματος, τον ενημερώνουμε ότι η Ελλάδα έχει πάψει να αποτελεί βασική πύλη εισόδου των δικτύων παράνομης διακίνησης ανθρώπων, χάρη και στις γενναίες προσπάθειες του λιμενικού μας σώματος» και καλεί την Κουμουνδούρου «να δείξει επιτέλους λίγο περισσότερο σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους».

«Το μεταναστευτικό να μην ξαναγίνει ελληνικό ζήτημα»

Όπως τονίζει ο κ. Σκέρτσος, «το μεταναστευτικό ζήτημα είναι παρόν, γεννά τραγωδίες και απειλεί την κοινωνική συνοχή των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Είναι, όμως, ένα διεθνές πρόβλημα».

Και δηλώνει χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ξανά ένα ελληνικό ζήτημα για να ικανοποιήσουμε τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι τέτοιο θα ήταν και λάθος και άδικο για τη χώρα μας, που έχει σηκώσει έως σήμερα πολύ μεγαλύτερο βάρος από αυτό που της αναλογεί».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, για άλλη μια φορά, με την αλλοπρόσαλλη στάση που κρατάει, βρίσκεται σε απόκλιση από την ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία και συμπεριφέρεται, δυστυχώς, σαν να μην έμαθε τίποτα από τα λάθη που έκανε το 2015-2019», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Για να καταλήξει: «Διεκδικώντας εκ νέου το μονοπώλιο της ευαισθησίας, ξεχνάει το αίσχος της Μόριας που είναι όλο δικό του. Οι πολίτες, όμως, δεν ξεχνούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ