Δομνίκη Παπαδοπούλου: «Ακραίοι ακροδεξιοί με απειλούσαν»

Δομνίκη Παπαδοπούλου: «Ακραίοι ακροδεξιοί με απειλούσαν»

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου μίλησε τόσο για την υποψηφιότητά της, τις απειλές που δέχθηκε αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Για τις απειλές που δέχτηκε μόλις έγινε γνωστή η υποψηφιότητα της μίλησε εκ νέου το μοντέλο Δομνίκη Παπαδοπούλου η οποία αν και δεν εξελέγη διεγράφη από τους Σπαρτιάτες με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ίδια μίλησε στον ANT1 τόσο για την υποψηφιότητά της, τις απειλές που δέχθηκε αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ ταλέντο έφερε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Μάχη με ευρωπαϊκές ομάδες (Pics)

Συγκεκριμένα, είπε πως δέχθηκε απειλές από τους αυτοαποκαλούμενους «Αγνούς Εθνικιστές» ότι «θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν», επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, που τις θεώρησαν άσεμνες.

Τόνισε πως «δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές” έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα”, “πόρνη”».

Όπως είπε κάποιος πήρε τηλέφωνο και ζήτησε τη διαγραφή της: «Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

Σημείωσε πως το έκαναν για μία με μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές καθώς «ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».

Για την υποψηφιότητα της

Όπως είπε το μοντέλο, ένας φίλος της ήταν που έκανε την πρόταση συμπερίληψης στα ψηφοδέλτια των Σπαρτιατών, με την ίδια να δέχεται, παρότι δεν γνώριζε το κόμμα, αλλά επειδή θα είχε βήμα να κεφράσει τις ανησυχίες της για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων και καθώς θέλει να προσφέρει και να βοηθήσει τους πολίτες, τον «φτωχό λαουτζίκο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως δεν γνώριζε τους επικεφαλής ή άλλα πρόσωπα από το κόμμα και σημείωσε πως η ανακοίνωση για την «έξοδο» της από τους  Σπαρτιάτες έγινε μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, παρότι όπως της είπε ο Πρόεδρος του κόμματος ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με την δουλειά της και τις προκλητικές φωτογραφίσεις, αλλά ουσιαστικά οδηγείται σε αυτήν την απόφαση, λόγω αντιδράσεων από άλλους φίλους των Σπαρτιατών.

Ως προς την «σχέση» των Σπαρτιατών με τον Ηλία Κασιδιάρη, η Δομνίκη Παπαδοπούλου είπε ότι η ίδια δεν αντιλήφθηκε να υπάρχει ενεργή εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη με την ηγεσία του κόμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ