«Καλή αρχή» στους «Σπαρτιάτες» ευχήθηκε ο Κασιδιάρης

«Καλή αρχή» στους «Σπαρτιάτες» ευχήθηκε ο Κασιδιάρης

Πάντως, πολύ... καλή αρχή δεν έκαναν, αφού δεν κατάφεραν να εκλέξουν αντιπρόεδρο στη Βουλή, μετά το «μπλόκο» των υπολοίπων κομμάτων κατά την σχετική ψηφοφορία στη Βουλή.

Νέα παρέμβαση, μέσα από τη φυλακή, έκανε υπέρ των «Σπαρτιατών» ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, το αρχηγικό μέλος της Χρυσής Αυγής ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «Σπαρτιάτες» στα νέα τους καθήκοντα στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης: Έβαν Γκέρσκοβιτς: Το Κρεμλίνο παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επαφές με τις ΗΠΑ για τον κρατούμενο Αμερικανό δημοσιογράφο

Τόσο η στήριξη Κασιδιάρη, όσο και τα ευχαριστήρια των «Σπαρτιατών» στον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ιδεολογική ταυτότητα του νέου κόμματος, που μπήκε στη Βουλή εξαιτίας της δημόσιας τοποθέτησης του φασίστα πρώην χρυσαυγίτη.

«Καλή αρχή #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! Ήρθε η ώρα της Ισχυρής Εθνικής Αντιπολίτευσης!», έγραψε στο Twitter ο νεοναζί των φυλακών.

Πάντως, πολύ… καλή αρχή δεν έκαναν, αφού δεν κατάφεραν να εκλέξουν αντιπρόεδρο στη Βουλή, μετά το «μπλόκο» των υπολοίπων κομμάτων κατά την σχετική ψηφοφορία στη Βουλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ