Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στην Κερατέα – Συγκλονίζουν οι ηλικιωμένοι που έζησαν τη νύχτα τρόμου

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στην Κερατέα – Συγκλονίζουν οι ηλικιωμένοι που έζησαν τη νύχτα τρόμου

Τρεις κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου, λήστεψαν και εγκατέλειψαν φιμωμένους και με δεμένα χέρια έναν 75χρονο και τη σύζυγό του.

Εφιαλτική νύχτα έζησε το βράδυ της Πέμπτης ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κερατέα στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το MEGA διακρίνονται τρεις μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι να τρέχουν και να πηδούν τα κάγκελα της μονοκατοικίας στην Κερατέα.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Κλείδωσε» για 12 Ιουλίου η συνάντησή τους

Μέσα στο σπίτι είχαν εγκαταλείψει φιμωμένους και με δεμένα χέρια έναν 75χρονο και τη σύζυγό του, τους οποίους λίγο νωρίτερα και με την απειλή όπλου, είχαν ληστέψει.

«Αισθάνθηκα από πίσω μου έναν άνθρωπο να με αγκαλιάζει, να με γυρίζει, να τον βλέπω και μετά να μου βουλώνει τη μύτη και το στόμα. Με έσυρε μετά μέσα και μου είχε και το όπλο πίσω στον αυχένα μου», είπε η ηλικιωμένη στο ΜEGA.

«Πετάγομαι έξω από το σπίτι και βλέπω δύο νταγλαράδες, με αρπάζουν, μου κλείνουν το στόμα και ο ένας κράταγε και ο άλλος έδενε», είπε ο 75χρονος.

Οι ληστές ήταν αποφασισμένοι να βρουν χρήματα με κάθε τρόπο. Αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι.

Οι τρεις δράστες αφού κακοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι, κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματικό ποσό ύψους 300 ευρώ, αλλά και μια τσάντα γεμάτη με κοσμήματα. Η τσάντα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ζύγιζε 6 κιλά.

Ξέχασαν την τσάντα με τα κοσμήματα και γύρισαν να την πάρουν!

Ήταν μάλιστα τόσο απύθμενο το θράσος τους, που όταν κατά τη διαφυγή τους αντελήφθησαν ότι ξέχασαν την τσάντα με τα κοσμήματα ξαναγύρισαν ατάραχοι για να την πάρουν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, καταγράφεται ο χρόνος ρεκόρ που χρειάστηκε ο ένας εκ των τριών για να ξαναμπεί στο σπίτι και να φύγει. Μόλις 14 δευτερόλεπτα.

Αυτήν τη φορά όμως ξέχασε στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού το όπλο του.

Η αστυνομία με βασικό στοιχείο το πιστόλι ρέπλικα αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ