Κικίλιας: Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στο Καπαρέλλι Βοιωτίας

Κικίλιας: Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στο Καπαρέλλι Βοιωτίας

Εκτελούσαν εργασίες οι δύο ημεδαποί – Συνολικά εκδηλώθηκαν 81 πυρκαγιές σήμερα, Δευτέρα

Την αυτόφωρη σύλληψη δύο Ελλήνων που έκαναν θερμές εργασίες στο Καπαρέλλι Βοιωτίας ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε δηλώσεις του για τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα, ο υπουργός τόνισε ότι η καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι πολίτες από τις φωτιές που μαίνονται σήμερα στη χώρα και η αποζημίωσή του θα είναι όσο το δυνατόν ταχύτερη.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση του Μαρτίνεθ για Ιμπόρα, Φορτούνη, ο Χουάνγκ και η έκπληξη με τον Καρβάλιο

Σήμερα, εκδηλώθηκαν συνολικά 81 αγροτοδασικές πυρκαγιές, με σοβαρότερες αυτές σε Κουβαρά, Λουτράκι και Βοιωτία. Συνολικά επιχείρησαν 544 πυροσβέστες, 198 υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα, 23 αεροσκάφη και 18 ελικόπτερα.

«Η κλιματική κρίση είναι εδώ και πυρκαγιές είχαμε, έχουμε και θα έχουμε. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν» τόνισε ο κ. Κικίλιας και ανέφερε ότι όσοι πολίτες έχασαν το σπίτι τους εξαιτίας των σπιτιών, μπορούν να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Τέλος, ο Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε την αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών που εκτελούσαν θερμές εργασίες στο Καπαρέλλι της Βοιωτίας και απηύθυνε έκκληση για τεράστια προσοχή και αύριο, που θα είναι εξίσου δύσκολη ημέρα, με ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ