Κρήτη: Η βάφτιση εξελίχθηκε σε τραγωδία – 55χρονος βρέθηκε νεκρός σε ρεματιά

Κρήτη: Η βάφτιση εξελίχθηκε σε τραγωδία – 55χρονος βρέθηκε νεκρός σε ρεματιά

Ο 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ρεματιά σε δρόμο του Σκαλανίου Ηρακλείου ενώ δίπλα του βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος άνδρας, ο οποίος επιστρέφοντας από βάφτιση στην Κρήτη, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο και εντοπίστηκε νεκρός σε ρεματιά.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο 55χρονος από την Αθήνα βρισκόταν στο Ηράκλειο προκειμένου να παρευρεθεί σε μία βάφτιση στο Αλάγνι. Ο ίδιος πήγε και γύρω στις 4 τα ξημερώματα έφυγε με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι όπου έμενε.

Διαβάστε επίσης: Θοδωρή σκούπισε τα δάκρυα! Δεν έκανες και τόσο λάθος

Το πρωί του Σαββάτου όμως οι συγγενείς του αντιλήφθηκαν ότι δεν είχε φτάσει ποτέ στο σπίτι και άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Τελικά, στις 14:30 το μεσημέρι ειδοποίησαν το 112 (αριθμός έκτακτης ανάγκης) και δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ρεματιά σε δρόμο του Σκαλανίου Ηρακλείου ενώ δίπλα του βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα και 8 άντρες της 3ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι εκτιμούν οι Αρχές

Σύμφωνα με το cretapost, έχουν ξεκινήσει οι έρευνες από την αστυνομία για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για τροχαίο δυστύχημα.

Πηγή: Cretapost.gr

Οι Αρχές με βάση τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν εκτιμούν πως ο 55χρονος από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, την ώρα που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στη ρεματιά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ