Τρεις προσαγωγές Κροατών χούλιγκαν για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τρεις προσαγωγές Κροατών χούλιγκαν για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δεκάδες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Σε τρεις προσαγωγές Κροατών χούλιγκαν προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια άγριων επεισοδίων από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι τρεις Κροάτες προσήχθησαν από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί ο δικηγόρος των Κροατών: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα»

Συνολικά, για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 98 άτομα ενώ αναζητούνται κι άλλοι Κροάτες χούλιγκαν από τους περισσότερους από 150 που διέσχισαν όλη την Ελλάδα και έφτασαν ανενόχλητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αποκάλυψη in: Το έγγραφο ντοκουμέντο – Ήξεραν μέχρι και τους αριθμούς των ΙΧ των Κροατών χούλιγκαν
Από το πρωί της Δευτέρας και με όλα τα στοιχεία των διερχομένων οχημάτων, είχαν ενημερώσει οι αρχές του Μαυροβουνίου τις ελληνικές υπηρεσίες για το κονβόι των 150-200 Κροατών χούλιγκαν που προκάλεσαν το μακελειό στη Νέα Φιλαδέλφεια που δεν μπόρεσε να αποτρέψει η ΕΛΑΣ.

Αυτό προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει το in των αρχών του Μαυροβουνίου και το οποίο αναδεικνύει τα τεράστια λάθη των ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρχών της εν λόγω χώρας προς την ΕΛ.ΑΣ αλλά και την αλβανική αστυνομία υπήρξε διέλευση των Κροατών από τον μεθοριακό σταθμό με την Αλβανία το ξημέρωμα της ίδια μέρας, όπου υπήρξε και πλήρης καταγραφή των αριθμών κυκλοφορίας τους κι όλα τα σχετικά δεδομένα.

Με τις αρχές του Μαυροβουνίου να ειδοποιούν ότι πρόκειται για φανατικούς οπαδούς της οργάνωσης «BAD BLUE BOYS» της Ντιναμό Ζαγκρεμπ που έχουν προκαλέσει κι αλλα αιματηρά επεισόδια. Χωρίς καμιά ουσιαστική αντίδραση των ελληνικών αρχών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ