Νέες συλλήψεις Κροατών χούλιγκαν για τη δολοφονία του 29χρονου – Προσπάθησαν να φύγουν από Ηγουμενίτσα

Νέες συλλήψεις Κροατών χούλιγκαν για τη δολοφονία του 29χρονου – Προσπάθησαν να φύγουν από Ηγουμενίτσα

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πέντε Κροατών που θέλησαν να φύγουν με προορισμό την Ιταλία από την Ηγουμενίτσα.

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των Κροατών χούλιγκαν που πέφτει στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 29χρονου οπαδού των «κιτρινόμαυρων».

Μετά τις αρχικές συλλήψεις από το σημείο των γεγονότων (είχαν συλληφθεί 98 άτομα) ακολούθησαν και άλλες από το ξενοδοχείο που είχαν διέμεναν οι χούλιγκαν, αλλά και από τους συνοριακούς σταθμούς, όταν ορισμένοι από αυτούς προσπάθησαν να διαφύγουν από τη χώρα.

Πήραν το πλοίο για Ιταλία

Το βράδυ της Τρίτης πέντε Κροάτες χούλιγκαν επιχείρησαν να διαφύγουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, με το πλοίο από την Ηγουμενίτσα, όμως έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών που είχαν ενημερωθεί και περίμεναν την κίνησή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πέντε Κροάτες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία και προσήχθησαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας.

Από την έρευνα των αστυνομικών αποδείχθηκε ότι συμμετείχαν στην φονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με θύμα τον άτυχο 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ και αποφασίστηκε η μεταγωγή τους στην Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ