Νέα Φιλαδέλφεια: Πλήρη διαλεύκανση της δολοφονίας του Μιχάλη ζητά η οικογένειά του – Η ανάλυση του DNA θα ρίξει φως στο έγκλημα

Νέα Φιλαδέλφεια: Πλήρη διαλεύκανση της δολοφονίας του Μιχάλη ζητά η οικογένειά του – Η ανάλυση του DNA θα ρίξει φως στο έγκλημα

Η ανάλυση του DNA, είναι μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που κατάφεραν τη θανάσιμη μαχαιριά στον Μιχάλη Κατσουρή, στη διάρκεια της επίθεσης Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν, το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι αρχές αξιολογούν κάθε στοιχείο, προκειμένου να οδηγηθούν, σύντομα, στον εντοπισμό του φυσικού αυτουργού, έχοντας περιορίσει αρκετά τον κύκλο των υπόπτων. Παράλληλα συνεχίζουν και χτενίζουν την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, για την περίπτωση που βρεθεί κάποιο επιπλέον αποδεικτικό στοιχείο.

Σε εξέλιξη εξάλλου είναι απολογίες των συλληφθέντων, με 70 από αυτούς που έχουν ήδη απολογηθεί να έχουν προφυλακιστεί. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη συμμετοχή στα επεισόδια και τη φονική επίθεση, ενώ όσοι βρέθηκαν ακόμη και με πειστήρια, όπως μαχαίρια, λένε ότι τα είχαν επάνω τους «για δουλειά». Ο κύκλος των απολογιών των συλληφθέντων αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή, με την απολογία των υπόλοιπων 45.

«Δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά από τα σπίτια τους» – Πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ζητά ο αδερφός του Μιχάλη

Την ίδια ώρα παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας δήλωσε στους Ανακριτές ο αδελφός του 29χρονου καταθέτοντας υπόμνημα συνοδευόμενο από στίχους του Γιάννη Ρίτσου (από το ποίημα «Σχήμα της απουσίας») με χαρακτηριστικότερο αυτόν που λέει: «Ποτέ δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ΄τα σπίτια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ