Νέα Φιλαδέλφεια: Αδίστακτοι οι δολοφόνοι του Μιχάλη – Πρώτα τον μαχαίρωσαν και μετά τον χτυπούσαν με ρόπαλο

Νέα Φιλαδέλφεια: Αδίστακτοι οι δολοφόνοι του Μιχάλη – Πρώτα τον μαχαίρωσαν και μετά τον χτυπούσαν με ρόπαλο

Άνδρες της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες βίντεο από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής και του γηπέδου προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη στα τραγικά γεγονότα της περασμένης Δευτέρας

Νέα στοιχεία για τη βιαιότητα των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θάνατο του 29χρονου Μιχάλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όλα αυτά τη στιγμή που στην ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να βρουν ποιος είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί 70 εκ των κατηγορουμένων και αύριο αναμένεται να απολογηθεί και το τελευταίο γκρουπ των 35 ατόμων.

Πρώτα μαχαίρωσαν τον Μιχάλη Κατσουρή και στη συνέχεια τον χτύπησαν με ρόπαλο

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, όπως προκύπτει από τα βίντεο που έχουν στην διάθεσή του οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια και του γηπέδου της ΑΕΚ, και έπειτα από την ανασύνθεση των γεγονότων προέκυψε μια ανατριχιαστική διαπίστωση: Οι χούλιγκανς, αφού μαχαίρωσαν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, φαίνεται πως τον χτύπαγαν από πίσω με ρόπαλα, ενώ αυτός προσπαθούσε να ξεφύγει!

Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν έχει ακόμη καταγραφεί η στιγμή που ο άτυχος 29χρονος δέχεται τη μοιραία μαχαιριά. Ωστόσο, η συλλογή υλικού συνεχίζεται.

Στη λίστα υπόπτων για την δολοφονία του Μιχάλη και άτομα που δεν έχουν συλληφθεί

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, φαίνεται πως στη λίστα υπόπτων για τα επεισόδια, υπάρχουν και αρκετοί που δεν έχουν συλληφθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ