Νέα Φιλαδέλφεια: «Τυφλό» το σημείο που μαχαιρώθηκε ο Μιχάλης – Δεν βοηθά την ΕΛ.ΑΣ. το DNA

Νέα Φιλαδέλφεια: «Τυφλό» το σημείο που μαχαιρώθηκε ο Μιχάλης – Δεν βοηθά την ΕΛ.ΑΣ. το DNA

Αρκετά δύσκολο είναι το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ατόμου που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο βρίσκεται η αναζήτηση του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, από τους Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν που πραγματοποίησαν την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, το έργο των αστυνομικών δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν υπάρχει καθαρό πλάνο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, της στιγμής που ο άτυχος 29χρονος δέχθηκε τη μαχαιριά στο χέρι.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, καθώς τα βίντεο και οι φωτογραφίες από τα επεισόδια είναι σκοτεινά και δε διακρίνονται πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει και καμία διάθεση από τους συλληφθέντες να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν.

Στα πλάνα που έχει στη διάθεσή της και αξιοποιεί η Ελληνική Αστυνομία, φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης να κατευθύνεται προς τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού, αλλά και την ώρα που γυρίζει προς τα πίσω και δέχεται άλλο ένα χτύπημα αυτή τη φορά με κάποιο ρόπαλο ή καδρόνι.

Σε βίντεο που έχουν βγει στη δημοσιότητα, φαίνεται ο 29χρονος να βγάζει το κράνος που φορούσε και να ακουμπάει το χέρι του, να κατευθύνεται στο περίπτερο για να κρυφτεί πίσω από ένα ψυγείο με παγωτά και εκεί να καταρρέει λίγοι αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ