Έμεινε μόνο η… περικεφαλαία: Ολική ρήξη στους Σπαρτιάτες – Αλληλοκατηγορίες για τακτικές μαφιόζων

Έμεινε μόνο η… περικεφαλαία: Ολική ρήξη στους Σπαρτιάτες – Αλληλοκατηγορίες για τακτικές μαφιόζων

Και οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών τάσσονται πλέον κατά του προέδρου του ακροδεξιού κόμματος, Βασίλη Στίγκα.

«Άβυσσος» χωρίζει πλέον τον πρόεδρο των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα και τους 11 βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος. Οι βουλευτές με ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι «όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει», ενώ χαρακτηρίζουν τον Στίγκα ως «πιόνι της κυβέρνησης».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρόεδρος των Σπαρτιατών βρέθηκε μόνος του στα έδρανα της Βουλής στη συζήτηση για τις φωτιές, ενώ διέγραψε τους βουλευτές Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ντεσπόντοφ: «Τελειώνει την Παρασκευή η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό»

Η ανακοίνωση των βουλευτών κατά Στίγκα

Σε ανακοίνωσή τους οι βουλευτές των Σπαρτιατών τονίζουν: «Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος. Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι.

Οι αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000 ψηφοφόρους μας πού είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε.

Γιατί φοβάται το συνέδριο του κόμματος και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες ο Στιγκας;

Γιατί γνωρίζει ότι είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει και λειτουργεί εξωθεσμικά και παράνομα, παραβιάζοντας το καταστατικό, μη στελεχώνοντας όργανα άσκησης ελέγχου του και παρακωλύοντας το άνοιγμα του κόμματος στη βάση που το έφερε στη Βουλή.

Η κοινοβουλευτική ομάδα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία, με περιοδείες και προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας σε όλη την επικράτεια για μία ισχυρή αντιπολίτευση, μέσα στη βουλή και σε όλη την Ελλάδα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ».

«Θέλουν να βάλουν χέρι στην κομματική χρηματοδότηση»

Ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατηγόρησε τους 11 βουλευτές ότι χρησιμοποιούν το επιχείρημα για το συνέδριο «εκ του πονηρού. Ήθελαν να βάλουν χέρι στην κομματική χρηματοδότηση».

Μάλιστα, είναι πιθανό να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου έτσι ώστε να δώσει περισσότερα στοιχεία για το θέμα.

Ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος που πλέον έχει μείνει χωρίς βουλευτές – μόνο με την περικεφαλαία, θα έλεγε κανείς – δικαιολόγησε τη στήριξη στον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων, λέγοντας: «Με στήριξε και τον στήριξα, ήθελα να κλείσω λογαριασμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ