Πυροσβεστική: Ίσως και σήμερα το άνοιγμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Πυροσβεστική: Ίσως και σήμερα το άνοιγμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός τόνισε ότι γίνονται οι τελικοί έλεγχοι μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Εθνική Οδό.

Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ωστόσο ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει νωρίτερα από ό,τι υπολογιζόταν, ίσως και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ποντένσε, ο Φορτούνης και ο Καμαρά έπαιξαν με την ΑΕΚ του Πόνσε (vid)

Άγνωστο αν θα δοθούν άμεσα όλες οι λωρίδες στην κυκλοφορία

«Βρισκόμαστε στην ΠΑΘΕ, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελικοί έλεγχοι. Νυχθημερόν έχουν δουλέψει όλα τα συνεργεία προκειμένου να ανοίξει η νέα Εθνική Οδός. Αναμένεται ότι μπορεί να γίνει Κυριακή ή Σάββατο, ωστόσο η πρόοδος των εργασιών έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο, πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, διότι θυμίζω εδώ ότι είχαμε πολύ έντονα πλημμυρικά φαινόμενα από το 364ο χιλιόμετρο στο 366ο, έχουν καταβληθεί πολύ μεγάλες προσπάθειες και πιστεύουμε ότι θα ανοίξει πολύ πιο σύντομα, διότι είναι στον τελικό έλεγχο από τη στιγμή καθαρισμού του οδοστρώματος», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Αρτοποιός.

Για το εάν θα δοθούν όλες οι λωρίδες στην κυκλοφορία, ο Γιάννης Αρτοποιός σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή γίνεται αξιολόγηση των δεδομένων. Σίγουρα θα δοθεί μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και από εκεί και πέρα θα εξεταστούν όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα, ούτως ώστε να ανοίξει πλέον ο δρόμος».

Ηellenic Train: Επαναφορά των δρομολογίων στη γραμμή Αθήνα – Καλαμπάκα

Επανακυκλοφορούν από σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 882 και 887 (Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, το δρομολόγιο 882 (ώρα αναχώρησης 08:28 από ΣΣ Λαρίσης) θα πραγματοποιείται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα – Λειανοκλάδι.

Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Καλαμπάκα και ενδιάμεσες στάσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Αντίστοιχα, το δρομολόγιο 887 (ώρα αναχώρησης 16:58) θα πραγματοποιείται με λεωφορείο από την Καλαμπάκα μέχρι τον ΣΣ Λειανοκλαδίου, με στάσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λειανοκλάδι – Καλαμπάκα – Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ