Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα 112 στο Σωτήριο Λάρισας για εκκένωση

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα 112 στο Σωτήριο Λάρισας για εκκένωση

Οι κάτοικοι στο Σωτήριο –όπως και στο Αρμένιο Λάρισας- είχαν λάβει προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Μήνυμα προκειμένου να απομακρυνθούν έλαβαν οι κάτοικοι στο Σωτήριο Λάρισας και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία Elias.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σωτήριο απομακρυνθείτε προς Λάρισα μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων» αναφέρεται στο μήνυμα.

Οι πολίτες καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Νωρίτερα, οι κάτοικοι στο Σωτήριο –όπως και στο Αρμένιο Λάρισας- είχαν λάβει προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή τους. Με το προηγούμενο μήνυμα, οι αρχές καλούσαν τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Στο έλεος της κακοκαιρίας η βόρεια Εύβοια

Πλημμυρισμένα σπίτια, φουσκωμένα ρέματα και κλειστούς δρόμους έχει αφήσει το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από τη βόρεια Εύβοια. Στην περιοχή βρέχει ασταμάτητα από τις 3 τα ξημερώματα, με τις τοπικές αρχές να τονίζουν ότι στη βόρεια Εύβοια έχει πέσει περισσότερο νερό από ό,τι κατά την κακοκαιρία Daniel.

Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στις Ροβιές, στη Λίμνη, στο Μετόχι και στο Πευκί, ενώ το πρωί εστάλη μήνυμα από το 112 στο Μαντούδι, προειδοποιώντας για κίνδυνο υπερχείλισης χειμάρρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ