«Έχω ετοιμάσει τα πάντα για την κηδεία μου»: Η προφητική δήλωση της Μαίρης Χρονοπούλου λίγο πριν τον θάνατό της

«Έχω ετοιμάσει τα πάντα για την κηδεία μου»: Η προφητική δήλωση της Μαίρης Χρονοπούλου λίγο πριν τον θάνατό της

Το πρωί της 6ης Οκτωβρίου άφησε την τελευταία της πνοή η μεγάλη «κυρία» του σινεμά και του θεάτρου

Για την τελευταία της επιθυμία είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, γνωστοποιώντας ότι τα έχει όλα έτοιμα για την κηδεία της. Υπενθυμίζεται, ότι η σπουδαία «κυρία» του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στο Λοιπόν και τον Γιώργο Μουλά είπε πως αργά ή γρήγορα το τέλος θα έρθει και τα έχει οργανώσει όλα. «Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: «Άφωνοι» με το ζεϊμπέκικο του Λάκη Γαβαλά – Χόρεψε με την ψυχή του και έκανες άπαντες να παραμιλούν!

Προσέθεσε επίσης ότι ζήτησε από την αγαπημένη της φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη: «Να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει».

Η ίδια ανέφερε επίσης πως πέρασε μια δύσκολη περίοδο τουλάχιστον 20 χρόνων. «Ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη 120 και βάλε κιλά. Υπήρξα ένα τέρας. Είχα μεταμορφωθεί σε ένα τέρας. Ένα τέρας που πήρε το θάρρος και έβγαλε τη φωτογραφία του στην τηλεόραση. Ένα τέρας, γουρούνι παχύσαρκο και με σήκωναν για να καθίσω ακόμη και στο καροτσάκι. Μετά από αυτό κάηκα, αλλά ευτυχώς βρήκα τον άνθρωπο που με έκανε να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Περπατάω, αλλά δεν μπορώ ακόμη να κάνω μεγάλη απόσταση, πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνω κατοστάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ