Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πανηγυρικό κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Μπέου

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πανηγυρικό κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Μπέου

Δείτε τα αποτελέσματα του exit poll για τις δημοτικές εκλογές στον Βόλο

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των exit poll για τις δημοτικές εκλογές.

Τα αποτελέσματα του exit poll στον Βόλο:

Δείτε τις φωτογραφίες από το thenewspaper.gr:

Πανηγυρικό κλίμα στο προεκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου

Πανηγυρικό κλίμα στο προεκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου

Ο Αχιλλέας Μπέος προεκλογικά απασχόλησε ουκ ολίγες φορές τα μέσα, μεταξύ άλλων και για την τραμπούκικη συμπεριφορά του την ώρα που ο Βόλος επλήγη βαρύτατα δύο φορές από τα κύματα κακοκαιρίας, αλλά, όπως φαίνεται αυτό δεν επηρέασε το αποτέλεσμα των εκλογών.

Καταγγελία κατά του Μπέου για νέο επεισόδιο με ξυλοδαρμό

Μάλιστα, ακόμα και παραμονή των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Νίκου Παπαπέτρου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε καφετέρια, επί της οδού Λαρίσης. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ένας φίλος του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο.

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης» και συκοφαντία με «κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία».

Μάλιστα, κατηγορεί τον καταγγέλλοντα πως είναι «γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, γνωστός και για την παρουσία του στις πόρτες νυχτερινών μαγαζιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ