Μητσοτάκης: Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία

Μητσοτάκης: Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία

«Το γαλάζιο των εκλογών αυτών πρέπει να είναι ένα γαλάζιο της δημιουργίας» σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του α' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγχαρητήρια στους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Συγχαρητήρια σε όσες και όσους υποψήφιους εξελέγησαν από τον πρώτο γύρο» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας πως «οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στις επιλογές που έκανα».

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στον Ολυμπιακό εν όψει Μπαρτσελόνα: Βουνό τα προβλήματα για τον Μπαρτζώκα

«Υπήρχαν υποψήφιοι που προέρχονται από τη ΝΔ χωρίς να έχουν τη στήριξή τους, αλλά καλύτερα να ρωτήσετε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ γιατί βρίσκεται μόνο ένας υποψήφιός τους στον δεύτερο γύρο» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, ρίχνοντας βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καταγράφει μια ακόμα εκλογική ήττα.

«Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στις επιλογές που έκανα» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Το γαλάζιο του χάρτη των εκλογών αυτών πρέπει να είναι της δημιουργίας, της συνεχόμενης μάχης με την καθημερινότητα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει τη δουλειά της για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ