Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τρελάθηκε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! Του μετέφεραν στη φυλακή αυτό που δεν ήθελε να ακούσει για την μικρή Λυδία (Vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τρελάθηκε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! Του μετέφεραν στη φυλακή αυτό που δεν ήθελε να ακούσει για την μικρή Λυδία (Vid)

Η μητέρα της Καρολάιν θα αποκόψει πλήρως το παιδί από την Ελλάδα!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, εδώ και αρκετό καιρό ζει μαζί με τη γιαγιά της και την οικογένεια της θείας της στις Φιλιππίνες. Επίσης, μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαρέδης, οι οποίοι παρουσίασαν για πρώτη φορά την γραμμένη στα αγγλικά επιστολή που έστειλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη μητέρα της Καρολάιν.

Το κοριτσάκι που βίωσε ίσως την πιο τραγική εμπειρία που θα μπορούσε να ζήσει ένα παιδί, αφού ο πατέρας της την τοποθέτησε πάνω στη νεκρή μητέρα του και σκηνοθέτησε μια ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του, δεν έχει καμία επαφή πλέον ούτε με τον πατέρα της, ούτε με την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο θέμα στην Ισπανία ο Βεζένκοφ – Το απόλυτο… μυστήριο και ο ρόλος του

Η μητέρα της Καρολάιν που έχει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής έχει αποφασίσει ότι θα αποκόψει το παιδί από την πατρογονική της οικογένεια και από ό,τι συνδέεται με τη δολοφονία της μητέρας του που πιθανόν θα το πληγώσει στο μέλλον.

Αλλάζει επώνυμο η μικρή Λυδία – Η μητέρα της Καρολάιν θα αποκόψει πλήρως το παιδί από την Ελλάδα

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς στην εκπομπή «Το Πρωινό», η σύζυγός του έχει απευθυνθεί σε δικαστήριο των Φιλιππίνων και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αλλάξει επώνυμο η μικρή Λυδία και να πάρει το επώνυμο της αείμνηστης μητέρας της, δηλαδή Κράουτς.

«Η Σούζαν θα αλλάξει το επώνυμο της Λυδίας από Αναγνωστοπούλου σε Κράουτς. Ακόμα κι αν είχε μείνει στην Ελλάδα θα το έκανε αυτό. Ως μοναδική κηδεμόνας της Λυδίας έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να το πράξει βάσει της ελληνικής νομοθεσίας κι επειδή το επώνυμο του πατέρα της θα μπορούσε να είναι ντροπιαστικό, είχε κάθε λόγο να το κάνει», είπε ο πατέρας της Καρολάιν.

Όπως εξήγησε η αλλαγή του επωνύμου της Λυδίας είναι πέρα από την αρμοδιότητα ενός ελληνικού δικαστηρίου πια.

Όσο για τις επαφές που έχει η μικρή με τους παππούδες της από την πλευρά του πατέρα της, ο Ντέιβιντ Κράουτς ξεκαθάρισε πως είναι ανύπαρκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ