Θύμα trafficking 35χρονη στη Ρόδο για… 7 χρόνια – Τα καθημερινά «ροζ» ραντεβού και η αιχμαλωσία

Θύμα trafficking 35χρονη στη Ρόδο για… 7 χρόνια – Τα καθημερινά «ροζ» ραντεβού και η αιχμαλωσία

Έληξε σήμερα ο εφιάλτης με τη σύλληψη του 50χρονου Βούλγαρου και την απελευθέρωσή της - Είχε γνωρίσει τον μαστροπό της στο Διαδίκτυο

Για σχεδόν επτά χρόνια ένας 50χρονος κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του στη Ρόδο μία 35χρονη γυναίκα και καθημερινά την εξέδιδε σε άνδρες!

Η υπόθεση σωματεμπορίας αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15.10.23), όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας της Ρόδου έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και απελευθέρωσαν τη γυναίκα. Ο αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. πληροφορήθηκαν πριν λίγες ημέρες για τον εφιάλτη που ζούσε η 35χρονη γυναίκα, την οποία ο 50χρονος έφερε στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία την πρωτοχρονιά του 2017.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε πραγματικά καλοί» – Τι ανέφερε για Γκος και Σίκμα

Πώς έγινε η γνωριμία τους

Ο μαστροπός φέρεται να είχε προσεγγίσει την νεαρή ακόμη, τότε, κοπέλα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Υποσχόμενος την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής, έπεισε την ανυποψίαστη γυναίκα να μεταναστεύσει από τη Βουλγαρία στη Ρόδο.

Ωστόσο, σύντομα διαπίστωσε πως το όνειρο θα μετατραπόταν σε εφιάλτη, αφού μόλις έφτασε στο νησί, ο μαστροπός της άρπαξε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα -διαβατήριο και ταυτότητα- και την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου.

Η αχμαλωσία, τα «ροζ» ραντεβού και ο έλεγχος της επικοινωνίας με συγγενείς και φίλους

Καθημερινά και της έκλεινε ερωτικά ραντεβού με άγνωστους άνδρες έναντι αμοιβής. Τα χρήματα τα έπαιρνε ο κατηγορούμενος για μαστροπεία αλλοδαπός, ενώ  ο ίδιος ήταν που έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού της με αγνώστους και, μάλιστα, την μετέφερε σε αυτά με το αυτοκίνητό του. Στο μεταξύ, δεν δίσταζε να της ασκεί σωματική και ψυχολογική βία, ελέγχοντας την επικοινωνία με τα συγγενικά της πρόσωπα.

Το μαρτύριο της 35χρονης -σήμερα- γυναίκας τελείωσε χθες το μεσημέρι της Κυριακής, όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα, την απελευθέρωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο Βούλγαρο. Η γυναίκα θα μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας.

 H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη αλλοδαπός που παρακρατούσε παράνομα γυναίκα ομοεθνή του και την εξέδιδε με τη βία προβαίνοντας σε γενετήσια εκμετάλλευση.

Εξιχνιάστηκε ύστερα από στοχευμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου υπόθεση εμπορίας ανθρώπου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη χθες το πρωί (Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023) ένας 50χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων, παράνομη βία και παράβαση του Κώδικας μετανάστευσης.

Ειδικότερα όπως διακριβώθηκε, ο δράστης προ ετών γνώρισε μέσω διαδικτύου και έπεισε νεαρή ομοεθνή του να ταξιδέψει στη Ρόδο με το πρόσχημα εξασφάλισης καλύτερης ποιότητας ζωής.

Ωστόσο μετά την άφιξη της κοπέλας στο νησί, της αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την κρατούσε έγκλειστη σε κατοικία εξαναγκάζοντας την με τη βία σε ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα άτομα, έναντι αμοιβής που καρπωνόταν ο ίδιος. Ενώ, παράλληλα της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία, ελέγχοντας την επικοινωνία με τα συγγενικά της πρόσωπα. Από την αστυνομική έρευνα στην κατοικία και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 3.587 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Για την προστασία και φροντίδα της κοπέλας ενεργοποιήθηκε πρωτόκολλο συνεργασίας με κατάλληλη δομή φιλοξενίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ